[50 очок] Усього PLL фазового шуму

M

mouzid

Guest
Привіт edaboarders, Як побудувати загальний шум фази PLL після того, як побудовані фазовий шум ГУН, ПФО, CP, фільтра і дільника з Spectre. Я знаю, що я повинен додати ці криві, але я не знаю, як зробити це за допомогою caclulator. Я використовував + функції, але результат не так! Будь ласка, допоможіть.

Привіт U можна побудувати VCO фазових шумів себе. Тепер U хочете побудувати виконання загального PLL в. Враховуючи мій досвід, перш ніж, це так важко імітувати Тому що ви використовували PSS і PNoise функції spectreRF. Якщо у вас достатньо часу і фізичної пам'яті вашої машини, Ви можете зробити точно такий же метод, як VCO фазових шумів. Моя пропозиція 1. Як щодо використання ULTRASIM. (Насправді я ніколи не використовували раніше) 2. зробити Поведінкова модель кожного аналогового блоку PLL і моделювати один за іншим. U може отримати ефект кожного аналогового блоку ФАПЧ. Якщо ви отримали хороше рішення, будь ласка, поділіться мене. Спасибі

Дякуємо за ваші відповіді хлопців. Насправді мені потрібна практична approche використанням ICFB калькулятор. У мене є для побудови амплітуди кривої, яка являє собою суму всіх шумова складова дифференц. http://en.wikipedia.org/wiki/File:Bode_Pole-Zero_Magnitude_Plot.PNG Будь ласка, допоможіть це терміново.

Привіт, Якщо ви можете запустити повну ФАПЧ в режимі закритого циклу, ви можете безпосередньо ділянку фазового шуму виробництва годинників. Але важко запустити моделювання протягом усього терміну блокування. Якщо моделювання проводиться окремо для різних модулів, під те, що ви можете зробити: це випадковий шум. Таким чином пряме додавання шуму різних блоків не тримає добре. RMS доповнення повинно бути зроблено, щоб отримати правильний результат. Це може бути зроблено в три етапи: 1) Перетворення дБ ділянок до нормального ділянки 2) Чи є середньоквадратичне того і отримати результуюче ділянку 3) Перетворення в результаті змови з метою дБ знову Дозвольте мені знати, якщо він вирішує цю проблему.

[Цитата = Raviprasad_K] Привіт, Якщо ви можете запустити повну PLL в закритому режимі циклу, ви можете безпосередньо ділянку фазового шуму виробництва годинників. Але важко запустити моделювання протягом усього терміну блокування. Якщо моделювання проводиться окремо для різних модулів, під те, що ви можете зробити: це випадковий шум. Таким чином пряме додавання шуму різних блоків не тримає добре. RMS доповнення повинно бути зроблено, щоб отримати правильний результат. Це може бути зроблено в три етапи: 1) Перетворення дБ ділянок до нормального ділянки 2) Чи є середньоквадратичне того і отримати результуюче ділянку 3) Перетворення в результаті змови з метою дБ знову Дозвольте мені знати, якщо він вирішує задачу [/ цитата] Завдяки Raviprasad_K. за відповідь, ось тільки, що я хочу знати і робити. Не могли б ви сказати мені, що ви маєте на увазі [я] нормальні ділянки [/I]? Як конвертувати ці дільниці і зробити суму Різні ділянки за допомогою калькулятора? Дякуємо.

Привіт, Коли я послався на «нормальний сюжет« це величини ділянки. Ділянка фазового шуму за величиною замість дБ. Це дозволяє заощадити один крок! Скажімо w1 і w2 є величини ділянок з двох блоків. Тепер ефективної шуму w3 = SQRT ((w1 * w1 + w2 * w2) / 2) Перетворення w3 в дБ сюжет = 20log10 (w3) У вас є ефективна ділянка фазового шуму в дБ!

... Тепер ефективної шуму w3 = SQRT ((w1 * w1 + w2 * w2) [COLOR = "червоний"] / 2 [/COLOR])
Чому ви розділити на 2 ? Приклад: , якщо w1 = 3, W2 = 4 , то w3 = 2,5 <{w1, w2}!

... Тепер ефективної шуму w3 = SQRT ((w1 * w1 + w2 * w2) [COLOR = "червоний"] / 2 [/COLOR])
Чому ви розділити на 2 ? Приклад: , якщо w1 = 3, W2 = 4 , то w3 = 3,536 <w2!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back