50 Ом

C

chacha

Guest
Вона виглядає дуже нерозумно.але все ж таки я хотів би знати причину.

Чому ми завжди робимо імпедансной відповідності на 50 Ом тільки.
Це тому, що характерно дьяволенок з кабелів, які були використані на 50 Ом??
Якщо так,
то в RFIC дизайн, чому ми, як і раніше, дотримуватися цієї традиції??Яке значення 50 Ом.

Большое спасибо.

Привет

Традиція використання 50 Ом, походить від компромісу.Краще потужність потенціалу здійснюється в 30-му системи, однак це затухання низьких в 70 Ом системи.Therfore компромісу робиться на 50 Ом.

Сподіваюся, що це допомогло.

Привет

Як tyassin сказав, це compramise між 30 і 77Ω.

30Ω-Хорошая потужність потенціалу і високого затухання

77Ω-Лоу затухання і низьким енергоспоживанням здатність.

В середньому від 30 до 77Ω дає близько 53.5Ω яка округляється до 50Ω з яких

лежить в центрі точки Smithchart.

Так Thats вірно.

Один невеликий корекції.Це не 50 Ом, що знаходиться в центрі коваль схемою, але це характерно імпедансной, що знаходиться в центрі.Якщо Zo 75 те, що буде перебувати в центрі коваль діаграми (Γ = 0 точка)

Привет

Здравствуйте,Їх є гарною дискусії або повідомлення з темою "Там
немає нічого магию приблизно 50 Ом" з Гаррі породу, від високих частот Електроніка журналу червня 2007 року питання сторінці
№ 6
І 7 ... Я жодним чином не надають цій же статті для ведення ...
Я думаю, що це означає велику кількість книг для більш докладної інформації з цієї теми ....

Ведучий:http://highfrequencyelectronics.com/Archives/Jun07/HFE0607_Editorial.pdf

Здається, що я не можу відкрити і завантажити цю статтю ...

Але чому телевізор кабелі і деяких інших програм використовує 75 Ом.Здається, 75 Ом, що є ще одним загальним імпеданс у використанні.

Будь ласка, посилання на книги Томаса Лі,

77 Ом, оскільки це мінімум вносяться втрати
Інженер, який необхідно використовувати круглі числа,
тому телевізор обладнання базується на системі 75 Ом

30 Ом краще для потужності

50 Ом представляє собою компроміс між 50 і 30 Ом

yashiro32 писав:

Але чому телевізор кабелі і деяких інших програм використовує 75 Ом.
Здається, 75 Ом, що є ще одним загальним імпеданс у використанні.

Dont знижка природною характеристикою імпеданс антен і ліній передач.Наприклад, подвійний призводять, як правило, 300 Ом, вага яких красиво до 75 Ом після 4:1 імпедансной трансформації.Крім того, половина Диполь антена має імпедансной реальні частини дорівнює 73 Ом.Звичайно, телебачення і радіо встановлює досить широкополосних, що антена не є строго половини довжини хвилі.Однак паралельне привести набагато дешевше виробляти, ніж коаксіальний кабель - важлива перевага у перші дні трансляції РФ електроніки.ці чинники,
на додаток до нижнього загасання коефіцієнт (вага яких приблизно як відношення імпеданс alpha1/alpha2 ~ = Zo2 / Zo1) є підставою для домінування опором 75 Ом в комерційних РФ електроніки.

Спробуйте це
http://www.microwaves101.com/encyclopedia/why50ohms.cfm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back