50 Ом джерело водіння високого імпедансу навантаження

• Thread starter shaileshmore007
  • Start date
S

shaileshmore007

Guest
Шановні експерти, у мене є 10 МГц імпульсний генератор з імпедансом 50 Ом джерело. Мені потрібно, щоб диск ланцюга MOS з цього генератора імпульсів. Інструкція для генератора імпульсів говорить специфікації дійсні тільки для навантаженні 50 Ом. Моя заявка потреби точного значення напруги на вході. Що я повинен робити? В даний час для інструменту я просто установка 1 / 2 * фактичної напруги, необхідного на мій вхід ІС. Але donno якщо точність стає постраждалих. Будь-які пропозиції, будь ласка?

Якщо ви використовуєте 50 Ом коаксіальний для підключення генератора імпульсів на вхід вашій схемі (високий опір), Ви можете отримати подвійне взяття на виході генератора імпульсів, але на вході в вашу схему ви просто отримаєте подвійний амплітуди генератора імпульсів. Тому ви повинні бути обережні, щоб не записувати МОП транзисторах. (Я маю на увазі, якщо ваша схема допускає до 5 вольт, встановіть максимальну напругу генератора імпульсів до 5 / 2 = 2.5) [URL = http://ocw.mit.edu/courses/electrical-engineering-and-computer-science / 6-002-circuits-and-electronics-spring-2007/video-lectures/lecture-25 /] MIT OpenCourseWare | електротехніки та комп'ютерних наук | 6,002 схем і електроніки, Весна 2007 | Відео Лекції | Лекція 25: Порушення Абстрактні Бар'єр [/URL]

Більшість генератори призначені для 50 Ом навантаження може працювати без навантаження, а також. Якщо опір джерела визначається з 50 Ом, очікуване поведінка очевидно. Але ви можете перевірити фактичне вихідна напруга з osciloscope якщо ви не впевнені.

Спасибі за відповіді. Осцилограф показує близько 2х значення (не точно) я поставив на генератор імпульсів як вказувалося вище, Мілад-D. Мої сумніви, опір осцилографа вхід може відрізнятися від моєї вхідний імпеданс ланцюга, так як я повинен забезпечити точні рівні напруги до мілівольт?

Коли ви маєте справу з цифровими сигналами, навіщо вам такий високою точністю?

Виконати 50 Ом коаксіальний кабель від генератора сигналів до цифрової схеми. У кінці кабелю, перш ніж ви підключите його до ланцюга навантаження, місце 50 Ом резистор від контакт-центру на землю. Генератора імпульсів буде щасливим, напруги читати на передній панелі буде дорівнює напруги на навантаженні 50 Ом.

@ Biff44: Я постараюся це .. спасибі @ Мілад-D: його для прискореного старіння схеми установки, де acurracy до мілівольт діапазоні необхідно.

Його для прискореного старіння схеми установки, де acurracy до мілівольт діапазоні необхідно.
Якщо ви шукаєте [Я] каліброваного [/I] точності, ви будете мати труднощі, щоб отримати його або з генератора імпульсів або осцилографа вимірювання. Більш високу точність, ніж про відсотків будуть рідко зазначених виробників. Взагалі, як припинення боку навантаження, як це було запропоновано biff44 буде зменшити вплив опору навантаження на пульсі величини. Ви також не відзначити участь ширини імпульсу і діапазон часу наростання. Для швидких імпульсів, навантаження припинення краще в будь-якому випадку.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back