4x4 Hex клавіатури взаємодії

C

cyrrah

Guest
привіт .. Я просто хочу кілька порад / пропозиція про те, що порт буде я інтерфейс моєї 4x4 він клавіатури .. І. допомогою pic877a .. У мене є порту B & D доступна .. який порт буде використовувати? і як я підключити його? Прохання направити мене

Ви б поглянути на деякі уздовж цих ліній. Але змінити порт, який використовується, у разі, якщо я вам, швидше за все, використовувати порт B [URL = "
79_1296684161.gif
"]
79_1296684161.gif
[/URL]

якщо погано PORTB використання, мені ще потрібно підтягаючий / резистори розкривного? Якщо так, то на те, що контакти будуть вам сказати? це може бути зроблено без будь-яких зовнішніх резисторів? Я просто не розумію, що використання Адже резистори Деякі макети Я бачив не використовувати його .. Чи можете ви прояснити бути з цього приводу? спасибі

Резистори пропонують деякий захист від короткого замикання контактів. Приклад того, що ви могли б зробити з вище. встановіть контакти B0-B3 як виходи, шпильки B4-B7 в якості вхідних даних безліч B0 до високого, перевірка матеріалів для натискання клавіші і реагувати, якщо буде потрібно. Встановити B1 до високого, і перевірити входи і реагувати Встановити В2 до Hign, перевірити входи і реагувати Встановити B3 високих входів перевірити і відповісти Там кілька способів, ви можете звертатися вище, залежно від того, що ви хочете досягти.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back