>

J

JoKKeR

Guest
Чи є можливість покататися транзистора перемикання за допомогою звукового сигналу з лінійного виходу?Ефективне та просте буде працювати як шарм.

Iv вже створили сигнал того, що імпульсний DC ...
Наскільки я знаю використовувати транзистор як перемикач Немає нічого складного Coz напруги та струму повинні робити "обдурити"

Чи потрібно мені щось землі?
А як щодо підключення лінійного виходу на базу, вона буде працювати тільки для підключення бази в лінію "позитивного щось" з базою.

Що-небудь?Хоча я можу перевищувати 20000 Гц межа?Сигнал буде дуже простий ...На що залежить дражнити обмеження?Чи є звук водіння карта (контроль), за нею участь або?

Чи можу я годинник звукова карта, десь з BIOS або що-небудь?

І я не впевнений, що у хочу зробити з лінії ... Але якщо і хочуть, щоб перевищити межу 20KHz, звукові карти побудовані для генерації звуковий frequecies (20-20KHz).Я не думаю, що звукові карти призначені для отримання ультразвукових сигналів (> 20KHz) ... І, якщо у Ви хочете, щоб диск транзистора з лінійного виходу у можете робити, що ... Виберіть транзистор з високим рейтингом HFE ... і підключити базу транзисторних на лінію ...

is the ability of playing *.wav files without writing a line of code.

Єдина перевага картки лінії
звук з
PC є здатність грати *. WAV файлів без необхідності написання коду.Крім того, будь-який цифровий інтерфейс, Є..порт принтера, RS232 буде краще підходить для диск перемикання транзистора.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back