>

J

jimnics

Guest
привіт всім,
я роблю проект, який вимагає, Bluetooth-інтерфейс, мікроконтроллер один кінець Bluetooth для бездротової системи зв'язку .......
їм цілком нові технології Bluetooth .....
тому, якщо у Pls може допомогти мені відповіді на деякі питання, я був би дуже вдячний ..........
Я буду використовувати або ПІК або 8051 мікроконтроллер і ROK101 (що Bluetooth модуль UART ).........
Мені необхідно знати, Фоля.
речі, щоб почати роботу:
1) як інтерфейс мікроконтролера UART модуль Bluetooth?
2) що всі стек протоколів або профілі (або будь-якої програми / програмне забезпечення для цього факту) я повинен написати в мікроконтроллер для "спілкування" з UART модуль Bluetooth?[Тут 'спілкування' включає в себе:
1) встановлення модуль BT в "сканувати" режим, щоб він міг виявити будь-які радіо-запит для встановлення зв'язки з іншими модуль BT (майстер).
2) всі необхідні заходи для визнання та встановлення зв'язку з тим, BT модуля майстра.
3) всі дії, необхідні для отримання даних (текстові повідомлення) з цього модуля BT ремонту і зберігання в пам'яті мікроконтролера.]У подякувати всім заздалегідь .......

hiiiiii Pls хто-небудь робити .... відповісти вища посада ... я теж мають потребу в інформації про те, що

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back