>

E

egemini

Guest
Привіт, друзі,
У мене DVD плеєр, який повністю мертвий.При огляді блоку живлення, TEA1523P були пошкоджені, і він був замінений.Вся напруга на джерело живлення на друкованій платі без навантаження є правильними.
При завантаженні джерело живлення з процесором борту / DVD декодер борту 5V падає до 2,8 і 12В падає до приблизно 6.2V.Але на перевірку тактова частота процесора борту ОЦР, коливання можуть бути видно.Але розділ дисплей і перемикачі не зізнаються.
Декодер DVD PCB містить наступні ICS BA5954FP, AV3169, AV2188, M5705, A290011TL, A428316S, SP3721A, LM393, RC4558, HY29F800ABT-70, HY57V64160HG т.д. ..
Будь ласка, допоможіть мені розібратися в проблемі.

спасибі

Привіт,
Для початку перевірте харчування бортової мережі для інших недоліків.Спробуйте вимірювання напруги, оскільки вона дала навантаження (з використанням 500-1K резистор).Якщо напруга, здається, нормально, тоді є вина з іншою частиною системи.Я думаю, що блок живлення підірвали через коротке замикання в решти.Включення системи, знайти і перевірити частин (IC), які перегріву / неправильно.Перевірити resisitors, діоди, конденсатори й transisitors.(Зауважимо, що резистори повинні бути перевірені, навіть якщо вони здаються цілком пристойними).Перевірте вхідну напругу мікросхеми, використовуючи свої таблиці для довідки.

привіт
Проблема була усунена.
Саме завдяки сухий припой з ПІП.
Зараз працює нормально
спасибі

привіт egemini
спробувати цей китайський схематичне, які можуть допомогти у
З найкращими побажаннями
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

привіт egemini
U можна також завантажити звідси:

http://ib.forum77.com/index.php?mforum=technical&showtopic=84