>

G

Guest

Guest
для тестування, я повинен радіосигналу, встановлений в постійної складової для того, щоб застосувати його на вході підсилювача.
Чи можна підключити в серії ВЧ генератора (близько 900MHz) з блоку живлення постійного струму (2.5V) для отримання бажаної форми хвилі?незалежно від того, що частота та зв'язку питання імпедансів?
РФ генератори можуть забезпечити 2.5V як офсетний?

"Чи можна підключити в серії ВЧ генератора (близько 900MHz) з блоку живлення постійного струму (2.5V) для отримання бажаного хвилі формі?"

Я сподіваюся, що ви мали на увазі інше з того, що ви написали ...Якщо у вас тільки AC-поєднанні генератор сигналу, необхідно діагонально-ти, щоб накласти на радіочастотний сигнал сигнал постійного струму.Для 900MHz ви можете легко зробити діагонально-ти, оскільки є багато дроселі підходящими для цього частотного діапазону, або ви можете навіть використати тільки резистор, а не душити.

Дякуємо за Вашу відповідь.
Як діагонально-ти, дроселі, або резистор здійснюється для цієї мети?
Схеми я працюю над являє собою інтегрований змішувач, так і в моделюванні налаштувати синусоїдальної джерела з постійної складової

VIN 1 0 SIN (2,5 0,05 900MEG)

, Де 2,5 це значення постійного і 0,05 амплітуда; AMD хочемо провести це форма хвилі в лабораторних умовах.
(Див. малюнок вхідних сигналів у підсилювачах)
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Подивіться на ці комерційні діагонально-ти:

http://www.minicircuits.com/dg03-222.pdf

і іржали, є фотографія широкосмугового саморобні діагонально-ти (500kHz - 3GHz).Прошу вибачення за погані фото, але є FR-4 PCB з 50 Ом МПЛ з 100pF | | 100nF в ряди і 3u3 дросель з іншого штуцер (з паралельними резистор) в серії.Зверніть увагу на гнучких коаксіальних кабелів припаюються до нижньої groundplane з мікросмужкових за допомогою пайки латуні частини ...
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Спасибі, я побачив, діагонально-Тіс файл і зрозумів постійного і змінного струму сигналу можуть бути об'єднані.
Чи знаєте ви, якщо б ці упередження Тіс можуть бути використані з мікрозонд он-пластини вимірювання??

Я не бачу, чому б і ні.Може бути, інші, більш досвідченими в такій виміру установок б пояснити причини відмови.Що приходить на розум, що діагонально-ти впливає на S11 і S21, так що це повинно бути враховано при результатів вимірювань ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back