>

G

gmittal

Guest
Всі привіт

У моїй конструкції я 7 блоки живлення (1,2, 1,5, 1,8, 2,5, 3,3, 5, -5).Я використовую наступний шар складається.
верхній
GND
Потужність 1 (розкол площині 1,5, 5)
сигнал 1
сигнал 2
Потужність 2 (3,3 V)
Потужність 3 (розкол площині 2,5, -5)
сигналу 3
Сигнал 4
Потужність 4 (розділити площині 1,8, 1,2)
GND
дно

Більшість сигналів з частотою 500 МГц, пройти через ці розділити літаків.Чи буде багато перешкод, або будь-які інші проблеми з цього типу маршрутизації?
Маючи окремий шар для кожного джерела живлення зросте кількість шарів і витрат (саме тому я пішов на розкол літаків).
Чи є спосіб я можу зменшити ці перешкоди і відображення.

Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю

Спасибі

Привіт,
Маршрутизація на розкол літаків, безсумнівно, буде створювати проблеми для повернення шляху.
Крім того, шар stackup ви говорите не збалансована намагаюся мати GND площині для кожної площині влади для поліпшення розв'язки в силу через один, що ви можете зробити, це можна збільшити розкол у деяких зовнішніх літаки влади та внутрішній площині з одиничної потужності, що дозволяє Маршрут критичних сигналів в електричні шарів, прилеглих до нього і не критичний сигнал на зовнішній електричний шар, що примикають до зовнішньої влади літаків з розщепленням в них.
Я хотів би сказати, що ви зміните влади 3 шари з "землі" і покласти 2,5 і -5 в космічному літаків покласти сигналу і сигналу 2 3 МБ / б їм, що я вважав за краще б stackup шару, як показано нижче

верхній
GND
Потужність 1 (розкол площині 1,5, 5,2.5)
сигнал 1
сигнал 2
Потужність 2 (3,3 V)
сигнал 2
сигналу 3
GND
Сигнал 4
Потужність 4 (розділити площині 1,8, 1,2, -5)
GND
дно
в цьому шарі stackup Ви можете направити Ваш високочастотних сигналів в сигнал і сигнал 2 3 (signal1 signal4 і можуть бути використані).

Сподіваюся, що це допоможе вам і буде вдячний, якщо який-небудь член, який вважає що щось неправильно, люб'язно виправити її.

З повагою

У вас є навчальний матеріал для надання допомоги в розробці стека шарів PCB і маршрутизації змішаного сигналу на друкованій платі, яка містить як РФ і DSP, який обробляє сигнали високій швидкості.
Так, наприклад, друкованих плат для мобільного телефону.

Я був дуже високим перед перешкоди від цифрової частини в моїй конструкції

заздалегідь дякую: D

Вам дійсно потрібно, що кількість міді для водо-водяний реактор харчування?
Ви можете обміняти PWR літаків сегментів для заземлення, а також дані посилання GND роботу критично важливих сигналів, а також, використовуючи якийсь сигнал верств PWR про GND.різні сигнали, такі як дозволяє і низька швидкість не має значення, що багато.сподіваюся, що це допомагає.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back