433 МГц Yagi антена використовує і його структури

P

pugazhanthi

Guest
Я роблю проект з PCB Яги antenna.What є компоненти, що використовуються для 433 МГц для отримання будь-який канал на телебаченні. І ще одне питання, які канал, доступний в 433 МГц?

433 МГц частота, використовувана для НВЧ пристроїв дистанційного управління, як вилучені машини для відкривання дверей і відкривання дверей гаража. Франк

Я думаю, майстер pugazhanthi, ви повинні використовувати таблиці FCC телевізійних каналів та частот, а потім почати ви конструкція з Yagi антена .. Я не знаю, якщо ви можете використовувати дизайн друкованої плати на Yagi антена для VHF, UHF і частоти ... може бути, Youcan відносяться до телеканалу і частоти керівництво в країні ти .. отл. Обчислимо спочатку для довжині хвилі від частоти ви збираєтеся дизайн-друге, довжині хвилі / 2 = дипольного загальної довжини (це повинні бути скорочені в 2) 3, дипольно довжина - 45% = директор довжина 4, дипольно довжина + 55% = відбивач довжини wavelenght/10 є відстань між елементами ... Хороший господар удачі ... [URL = http://en.wikipedia.org/wiki/Yagi-Uda_antenna] Яги-Уда антена Матеріал з Вікіпедії - вільної енциклопедії [/URL] я думаю, допоможе ... : D: D: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back