4069 дме часто

C

CMOS

Guest
Привіт я побудував "X10 Home Automation System" (AN236) від Microchip. Система працює прекрасно, але тепер я зіткнувся неприємності з 4069 CMOS інвертор, який використовується для демодуляції X10 дані лінії електропередачі. Коли я переключаюсь на живильну мережу, і якщо є дуги у вимикачі контактами, 4069 виходить мертвим. Це сталося більш ніж у 10 разів. MOV був використаний в схемі, але я думаю, що це не допомагає проти цих сплесків напруги. Блок живлення використовується бестрансформаторним. Схема 4069 розділі показано нижче. Як мені впоратися з цією проблемою?

Ви можете спробувати використовувати захист за допомогою резистора і два діоди.

Буде вище схема впливає на чутливість демодулятора? Чи можу я використовувати 1N4148 замість BAT41?

Привіт Ні, це не впливає на сигнал тільки clemp вхідного сигналу на залізничному харчування Все найкраще Бобі

Ви можете використовувати 1N4148 діодів і я б зменшити значення цього резистора від 4k7 в 100Ω ..

Привіт всім, я як і раніше стикаються з тією ж проблемою. Навіть невеликі дуги в контакт перемикача підриває 4069. Я думаю, що розділ харчування також потребує деякої модифікації. Шиповані може вступити через нього. Схема живлення була розміщена тут http://www.edaboard.com/ftopic105299-0-asc-0.html Будь-які пропозиції, будь ласка?

Будь ласка. Я повинен представити цей проект на наступному тижні. : (

Перша спроба виявити знищення імпульсу з осцилографа. Це ворота на вході або на напруга живлення. Наступна спроба з'ясувати, перегорів чіп знищені повністю або тільки один з інверторів. Продувається вхід інвертора або будь-який інший. Таким чином, ви можете дізнатися, може бути, це знищення імпульс Прибувши на вході або повсюдно в мережі. Я думаю, що розташування може викликати проблеми теж. Підключіть знищені чіп на 5V і перевірити його функціональність,.

Привіт Brober, Це, здається, самий професійний спосіб налагодження. Але я дійсно відстають від часу. Є що-небудь, що я можу підключити через комутатор, щоб зупинити дуги? Або останнє, що залишилося зі мною нести повну смугу під час 4069s і заміна demonstatration залежності від того, вибухає. Що стосується збитків, це відбувається тільки до воріт вхідного сигналу 4069.

Щоб уникнути надмірного іскріння на перемикач можна підключити зустрінеш його послідовне з'єднання 10-100nF і 100Ω. Спробуйте це зробити.

Замість того, щоб використовувати 4069 4049, який має вхідний захисту від перенапруг і поставити стабілітрон з напругою вище приблизно 2-3 V, ніж харчування через контакти харчування. Я знаю, терморегулятори різні, але я ніколи не мав проблем із 4049. Mandi

Використовуйте поділ ВЧ трансформатор на вході 4069. Див NE50XX модемного лінії від Signetics Аплікації на лінійній книзі дані.

Ваша стабілітрони doides на носій даних може бути марним через швидке підвищення часу при перемиканні - S може бути випадок стабілітрони не достатньо швидко, щоб скоротити збої. Спайк захисту з 2 діодами може бути марним, а тому, що вони підключені до 5 В, та я дійсно знаю Nto опір вашим 5V siupply. Якщо вона достатньо висока і не фільтрується для високої частоти - шиповані будуть передані живлення 5 В, а також. Спробуйте зробити fiollowing:. Щоб зменшити час на підвищення налаштований вхід підсилювача низької покласти смуговий фільтр (тільки прості RC), вважаючи це пройде X10 робочої частоти. б. Виріжте шипи після цього смуга пропускання від послідовно з'єднаних швидкого перемикання діодів (тобто 4 з них показано нижче - збільшити або зменшити, щоб скоротити необхідний поріг напруги), як носій даних -> ФНЧ (RC) -> схеми нижче, щоб налаштувати підсилювач | | AV AV AV AV | | ------- із землею. Крім того, поклав гарна якість фільтрації ВЧ capsitor на вашому живлення 5 В (Було б краще, якщо ви можете аналізувати її для фільтрації коротких імпульсів поведінки) р. Ви Хаєв додаткового інвертора 4046. Якщо він не використовується - підключити свій внесок в землі. Нарешті, є 2 можливих способів (принаймні, видимих ​​з вашої схемою), щоб спалити 4046: - харчування 5В - вхід з carrierdata ви повинні забезпечити і зберегти 4046 живим.

у нас же проект, але ми стикаємося з деякими проблемами може і допомогти нам знайти рішення для цих проблем і спасибі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back