40 Вт MOSFET підсилювач?

S

syedali

Guest
Привіт, я у своїй 3-й рік і попросили створити проект. Я консультувався кілька книг і вирішив піти з 40W підсилювач звуку (при 8-Ом навантаженні). Опубліковано мою пропозицію і все таке, але виявилося, що я використовувати МОП-транзисторів у ньому, і грати з його структурними властивостями (в SPICE і LASI). Схема, що я знайшов для аналізу і моделювання, використовує BJTs. Тепер, так як я не можу змінити свою пропозицію, я повинен зробити те ж проект, але з використанням МОП-транзисторів! Я провів невелике дослідження, але поки я отримую ідею, що посилення потужності не так просто, як напруга або струм посилення в МОП-транзисторів. Я бачив і дізнався про один етап напруги і струму amplifiction колись, але не посилення потужності. Чи міг хто ласка, керівництво мене якось.

Infineon робить P та N польових транзисторів, які мають пороги 1 В або близько того. Ви можете спробувати використовувати їх замість BJTs в стандартний вихідний каскад. Або ви могли б зробити клас D (в аудіо-термінах методу ширини імпульсу) підсилювач для частот від 5 Гц до скажімо 200 Гц для приводу сабвуфера типу динаміків.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back