4-20mA смарт-документів

M

mohannad100

Guest
Привіт кожен орган
Мені потрібно з'єднати 4-20mA інструментів для АЦП
Чи може одне дати мені приклади цих інструментів або пристроїв, які працюють з 4-20mA струмова петля для підключення до мікроконтролеру.
спасибо.

rcv420
Остання редакція сінес по 25 червня 2008 0:23; редагувалось 1 раз в цілому

Привіт,

Перш за все використовувати точність резистора 125 Ом і перетворює струм напругою в діапазоні від 2.5V до 500mV.Підключіть напругу на вході неінвертірующему без звернення буферні операційні підсилювачі з коефіцієнтом посилення 2, то є., (1 Rf/R1 = 2) для отримання вихідної напруги 1V на 5V.Тепер 1V відняти з цього висновку, підключення 1V внесок у-ве вкладу даного noniverting буфера, щоб отримати вихід від 0 до 4V.Або використовувати цей вихід безпосередньо для АЦП або після нього, з іншого неінвертірующему буфера 1,25 посилення, щоб отримати від 0 до 5 виводу.Тут ви можете використовувати однополярний операційні підсилювачі і не вимагає негативного напруження.

Привіт,
Laktronics

Як струм нижче 4 мА можуть бути використані для передачі сигналів, то я вважаю за краще використовувати 0-20 або 0-24 мА діапазоні.

Простий шунтувальний без додаткових буферів або підсилювачів відповідного рішення у багатьох випадках.Може бути низьким опором для АЦП з внутрішнім підсиленням або, наприклад, 250 Ом для 0 - 5V діапазоні.Деякі стандартні Industrie PLC (Mitsubishi) просто використання 500 Ом шунт з 10 входами V.

Точка буде розглянуто захист від перевантаження.З двопровідним-перетворювачі, короткий схеми терміналів може статися.Він не повинен зашкодити перетворювач.

Привіт,
Так, ви можете уникнути використання підсилювачів.Просто використовуйте 250 Ом шунт і перетворення струму на 1V до 5V діапазон і дати напруги безпосередньо до АЦП.Потім потрібно відняти цифрові значення, відповідного 1V від всіх читаннях.

Привіт,
Laktronics

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back