4 на 4 клавіатури взаємодії з паралельним портом і його відображення на екрані комп'ютера

I

imran00

Guest
Я повинен розробляти і здійснювати просту схему, яка буде сканувати 4-по-4 клавіатурою і дисплеєм натисканні клавіші на екрані комп'ютера. Вилов всього проекту було те, що це повинно було бути зроблено за допомогою стандартних ПК паралельно паралельно принтера порт (DB-25), який був підключений до 4-по-4 клавіатури. Моя проблема в тому, що я не знаю, як зробити код на С + + за це! Мене бентежить, тому що я не знаю, як зробити код на С + + для паралельного порту принтера, щоб читати те, що була натиснута клавіша на клавіатурі, і після її прочитання ... для його відображення на екрані комп'ютера. Так втрачено! HELP!

Оформити замовлення на сайті: [Я] клавіатури ІНТЕРФЕЙС У цьому розділі я поясню, про підключення клавіатури до паралельного порту. Давайте подивимося, клавіатури зв'язку. Нормальна клавіатура коштує близько Rs.150. Клавіатура має проблеми keydebouncing, і ми повинні його ліквідації в нашій програмі. [/I] [URL = "http://booksbybibin.14.forumer.com/viewtopic.php?t=58"] Мій досвід у паралельному ПОРТ ІНТЕРФЕЙС [/URL] Якщо ви вступите в Yahoo групі автора, він дозволить вам цю книгу покриття цього інтерфейсу безкоштовно. Він охоплює проекту ви працюєте в деталях. Удача

Як ваші навички в програмуванні? Я написав, давним-давно, програми, які записують значення на паралельний порт ... ніколи не пробував читати, але, здається, дуже схожі. подивитися за цим посиланням: [URL = http://logix4u.net/Legacy_Ports/Parallel_Port.html] паралельний порт [/URL] А ось і мій старий код для 32bits ОС (Windows): [синтаксис = C] # включають # включити сопзЬ Int LPT1 = 0x378 / / lpt1 адресу ЬурейеЕ короткий _stdcall (* PtrInput) (короткий EndPorta); ЬурейеЕ недійсними _stdcall (* PtrOutput) (короткий EndPorta, короткий значення); PtrInput InPortB = NULL; PtrOutput OutPortB = NULL; HINSTANCE Хліб = NULL; недійсними LoadDLL (); тап_п (INT агдс, сЬаг аргументи * []) {LoadDLL (); / / функція для завантаження DLL файл OutPortB (LPT1, 0); / / функція для запису значення короткий значення = InPortB (LPT1); / / функція для читання значень, "вартість" змінна отримає значення повернення 0;} недійсними LoadDLL () {Хліб = LoadLibrary ("inpout32.dll"), якщо (Хліб == NULL) {STD :: Суд

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back