3D діаграмою спрямованості та посилення залежності від частоти ділянку

S

shahid78

Guest
Привіт

Перед початком моделювання в КНТ MWS ми визначимо різні монітори для бажаних quatities.
Наприклад, якщо ми зацікавлені в діаграми частотою 1,8 ГГц ми визначимо контролю далекого поля частотою 1,8 ГГц і після моделювання ми можемо побачити бажану модель ratiation

мій питання, можливо чи, щоб витягти 3D діаграми в будь-який інший частоти після моделювання закінчили використовувати пост-обробки шаблонів withour симуляції зновуДругий питання: як отримати ділянку в залежності від частоти використання ділянки CST MWS.
будь-яка допомога буде високо оцінений

привіт
Шахід

Ні, U повинні визначити контролю на бажану частоту до U моделювання.
для ур 2 питання
1) У можете отримати безпосередньо з діаграми, якщо і виберіть варіант IEEEGain
2) У Також можна вибрати шаблонів (я думаю farfied і виберіть посилення на потрібний кут)

Привіт snkhan

Спасибі за Вашу відповідь.
Я щодо діаграми думаю, було б дуже багато часу, щоб знайти 3D діаграми спеціально якщо запустити схему сітка адаптації.
так що я повинен виконати схему адаптації сітку знову, якщо я зацікавлений в діаграми на будь-якій іншій частоті

щодо вашого коментаря на посилення, я зацікавлений в криву, що дозволяє одержати від частоти, з тим, що я знаю, як отримати це з різною частотою.

коли Ви говорите отримати зокрема частотних яка показує, в нижній частині діаграми

Тим не менш велике спасибі за ваші коментарі

спасибо

будь-який знає, як на ділянку прибутку або ефективності в порівнянні з частотою в CST MWS для моделювання антенних

Я не знаю, чи допоможе це, але це зручно для ділянки кут отримати VS VS частоти HFSS.Це створює 3D ізометричних графіка.

Я визнаю, що ваше питання не про HFSS конкретно.Ви також можете виконати аналогічні ділянку в MATLAB.Справді, ви можете піти ще один крок, і ділянка чотири параметра, де один колір і інші три відповідають I, J, K і осей.Наскільки я пам'ятаю команда plot3d і кольором є однією з додаткових параметрів у списку аргументів, які контролюють деталі сюжету.

Сподіваюся, це не дуже далеко відхилятися від наміру Вашого питання.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back