3-5 до 12V 1A підвищує перетворювач

R

reik

Guest
Привіт усім, я був досліджень протягом декількох тижнів для цієї проблеми, і побачив багато пропозицій в цьому форумі або в інших місцях. Я знаю, що max668 або mc34063 могли б зробити це 3-5 до 12 при 1, 1 питання: isit будь-якого вхідного струму буде це зробити? Мій проект сонячного зарядного пристрою, я вимірюю, що я можу отримати 4V вище, але я donno що струм. Isit будь-які поточні, які входять в компонент вище Wil вийти на 12v 1A? Зазвичай напруга трохи вище або нижче?

Ну, якщо ви хочете 12V 1A вихід з 100% ефективністю пристрій буде стікати 4Amps від 3V батарея (?). Ви впевнені, що вам потрібно такого роду пристрій?

Добре, інше питання тут: Нехай говорять І. допомогою LM317 і в мене є близько 18V з 150 мА. Після напруги йти в LM317 і я налаштувати резистор стати 12V, що буде вихідний струм? є вихідний струм 1,5 А, як дані заявила? ? Або ще 150mA

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Поштові додали в 19:02 ---------- Попереднє повідомлення було в 19:01 - ---------</span></span>
ОК, інше питання тут: Нехай говорять І. допомогою LM317 і в мене є близько 18V з 150 мА. Після напруги йти в LM317 і я налаштувати резистор стати 12V, що буде вихідний струм? є вихідний струм 1,5 А, як дані заявила? або ще 150mA?

Ви плутати! Ви не ставите на струм у встановлений значення, це все навантаження виймає при напрузі у вас є безліч. Крім невеликої струм використовується для живлення внутрішніх схема LM317, вхідний струм такої ж, як струм навантаження. Різниця потенціалів між входом і виходом в цьому виді або регулятора перетворюється в тепло. 1.5A рейтинг MAXIMUM Ваш вантаж може приймати в залежності від суми тепла бути в допустимих межах. Брайан.

Ви говорите на двох різних видів регуляторів, LM317 є лінійний регулятор він може тільки забезпечити напруги нижче, ніж вхід та вхід / вихід струм майже так само в будь-вихідна напруга, думати про це О. А. резистор, який автоматично змінюється Опір, щоб зберегти вихідну напругу стабільним, тому що про цей факт додаткову напругу буде споживатися на що резистор (наведіть елемент) у вигляді тепла. З іншого боку імпульсний регулятор працює як перемикач, який або включений, або вимкнений, через це ефективність висока та споживана потужність, як тепло низькою, є також деякі цар зберігання енергії в вихідний (котушка) і залежно по топології він може або дати більше напруги, ніж вхід (крок вгору) або менше (крок вниз), рівень напруги контролюється шляхом контролю часу, що вимикач включений або вимкнений (різної робочий цикл). У будь-якому випадку ви ніколи не можете отримати більше енергії, ніж сума, яку ви дати, так що коли у вас є пропозиція, яка може дати макс 1v/1A (= 1 Вт) для регулятора, ви можете отримати лише висновок, що менше, ніж у близько 90% (кращому випадку). Якщо ви хочете 12V/1A (12W), ви повинні забезпечувати принаймні 13W вхід і, якщо вхідна напруга нижче вихідного напруги необхідно використовувати імпульсний регулятор посилити напругу. Алекс

Нехай говорять, що я сонячної панелі, яка буде постійно давати вхід близько 18V 150mA, після того як я піти у відставку його в 12 він все ще 150mA чи не так? для мого проекту цьому струм низької свого роду, чи є метод, який може підвищити струм до 500 мА скажемо або 1A?

У будь-якому випадку Ви ніколи не можете отримати більше енергії, ніж сума, яку ви дати , тому, коли у вас є пропозиція, яка може дати макс 1v/1A (= 1 Вт) для регулятора, ви можете отримати лише висновок, що менше, ніж до 90% (кращому випадку).
Ви говорите про 18v * 0.15A = 2.7W харчування, навіть з ефективністю 90% можна не отримати більше, ніж 2.7W * 90% = 2.43W 2.43W / 12 = 0.20A Алекс

Сонячні батареї? До кращих часів звучить дуже добре - зеленої енергії:) ІМО ви повинні використовувати акумуляторні батареї до влади пристрої і сонячні батареї Topup Accu. Тоді знак питання - ви можете зробити свій "чорний ящик" більш економічним?

Спасибі всім, мій проект з використанням сонячної панелі для зарядки акумулятора за допомогою PIC мікроконтролерів. Але моя сонячна панель тільки забезпечити 1W і Maksimum міра я напруга 10В і струм я не знаю, як виміряти, але відповідно до даними цей показник складає близько 150 мА. Для того, щоб заряд батареї 2200mAH, це може потреб 15 + годин! LOL, що час, так чи є інший спосіб може збільшити струм до? я згадав вище 20В тому, що я призначений для серії до 2 панелі сонячних батарей для цього проекту =)

У деяких проста математика. Ви не можете створити владу, але ви можете перетворити його. Влада у вас є доступний напруги множиться на поточний тому у вашому випадку ви починаєте з 20В і 150 мА, що становить 3W. Деякі потужності втрачається в ланцюзі перетворення, але в основному ви можете конвертувати ваші 3W в будь-якій комбінації напруги і струму до тих пір, як результат множення них 3. Таким чином, можна виробляти 1В на 3А, 2В на 1,5, 3V на 1А і так далі. При спробі заряду батареї 12V, максимальний струм можливо, ви можете отримати це 0.25A (12 х 0,25 = 3). Для цього вам потрібно використовувати тип перемикача режиму харчування. Майте на увазі, що 3W є максимальною потужністю від сонячних панелей і ви отримаєте тільки, що, коли панель стикається Сонце в ясному небі, вночі і в хмарну погоду влади буде набагато менше. Також вважаю, що схема перетворення влади, ймовірно, тільки досягти 80% ефективності, з тим вихід буде менше, ніж теоретична цифра. Брайан.

Я думаю, що я тут плутати з LM317 дані, він пише це може бути регулятор струму, поклавши невеликий резистора, формули Iout = 1,25 / R так що давайте говорити мій R є 1.2ohm, мій Iout буде 1А. Чи правильно це? але у хлопців кажучи, якщо мій вхідний струм тільки 150mA, то мій вихідний струм буде 150 мА дуже, як би це сенс?

Ви маєте на увазі конкретні зв'язку LM317, який працює як джерело постійного струму, регулювання вихідного струму регулюється за допомогою резистора, що, але ваш джерело повинен бути в змозі забезпечити, що поточні. Будь ласка, прочитайте пост # 7 разів # http://www.edaboard.com/thread203517.html post858955 і багато інших говорили вам те ж саме, але з різних причин може його ігнорувати. Алекс

Як пояснює Олексій, якщо ви дроти LM317 як постійний струм елемента, ви вирішите, що вихідний струм буде вибором резистора значення. Вхідного струму на LM317 по суті буде такою ж, як струм навантаження ви вибрали, за винятком невеликої додаткової суми для внутрішнього використання в пристрої. У простий елемент серії, як, що ви не можете покласти більше, ніж у поточному виходить! Подумайте про це аналогія: Ви шланг з проточною водою через нього, ви крок на трубу і стиснути його так потік обмежений і менше води виходить. Крокуючи по водопроводу робить те ж, LM317 робить для електричних потоку у вихідний провід. Повернутися до труби, коли ви виходите на ньому, води, що виходить з труби менше, і води, що надходить вона також повинна бути менше, ви не можете собі представити більше відбувається в на одному кінці, ніж листя інших. Брайан.

Як щодо використання великих панелі сонячних батарей?

ОК, я розумію сумарно. Спасибі всім =) Такеші-Сан -, тому що панель коштує дорого, LOL

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back