3-фазну інвертора викликає вібрації в двигуні

S

stoyanoff

Guest
Я `ве зробив 3 фази інвертора частоти. Швидкість обертання добре, але є багато вібрації і спотворень в двигуні. I `м, використовуючи ШІМ-модуляцією імпульсів 500us кожен. Для 50 Гц це має бути близько 2 кГц зміною частоти. Мій мертвий був 2.2ms, але я кинув його в 1.3ms безрезультатно. I `пробував з середини вирівнювання імпульсів. Стало краще, але недостатньо. Двигун, як і раніше тремтить і дає незвичайний звук. I `м, використовуючи ПІК 18F4620 контролера. Будь-які ідеї??

Я не розумію вашої настройки. У вас є двигун генератора, що живить 230 @ 50 Гц, що ваш інвертор змін в 3 фази 230В 50Гц? Френк

Ні! I `м з використанням 3-х фазний усунені постійного струму (430V) для інвертора! З повагою, Stoyanoff!

Я боюся, що це майже незрозуміло, що "багато вібрації і спотворень в двигуні" точно означає. на додаток вашого ШІМ схема залишається неясним. Я очікую, що ви можете розрізняти PWM шумів і розривною швидкістю двигуна відповідно спотворення в потік сигналу. Мені також цікаво, що нижче пропозиції коштів (або мс опечатку?). Я не можу зв'язати його з відомими стандартні схеми ШІМ.
Мій мертвий був 2.2ms, але я кинув його в 1.3ms безрезультатно.
стандартних PWM має фіксовану частоту, а не "близько 2 кГц зміни частоти". Але навіть шим з різною частотою чи іншу схему модуляції може до цих пір майже sinoidal потік сигналу і, отже, не повинно викликати "вібрації і спотворень".

я `м, використовуючи стандартні схеми ШІМ. але двигун не працює належним чином. Швидкість обертання добре, але двигун вібрує і дає незвичайний шум. Я sepparated контролер від влади circite з CNY17-4. Часу для реакції arount 5-10 мкс. Чи може це бути проблема?? Shoult було б краще, якщо я використовую швидше оптопари? Наприклад, з відповіді час в нс ..

У мене є труднощі, щоб обговорити рішення, не знаючи точної завдання. Я думаю, ви повинні проаналізувати primarly вихід перетворювача сигналів, щоб зрозуміти, що відбувається не так.

Я хочу запитати дещо. Як довго має бути мертвий час між плюсом і мінусом пульсової хвилі?? Тепер у мене це 1,5 мс. I `м Концерн він` ll знищити мій графік, якщо я кинув його вниз. Але я думаю, що це проблема моєї карті!

Я хочу запитати дещо. Як довго має бути мертвий час між плюсом і мінусом пульсової хвилі?? Тепер у мене це 1,5 мс.
Я питав раніше, якщо мс запізнювання це помилка. 1,5 мс звучить абсурдно. Як ви можете говорити здійснювати регулярні схеми ШІМ з запізнювання, що більше, ніж період ШІМ? Я думаю, було б краще малювати фактичного сигналу уточнити ваше розуміння PWM.

Дивись, я додав такі довго, тому що я `м, використовуючи прості діаграми, щоб контролювати MOSFET (IGBT). I `м, використовуючи ООН оптопари і 12V харчування та резистора 1k. Проблема полягає в наступному резистора. Якщо це `и менше напруга на ньому не вистачає, щоб відкрити транзистор, але це великий резистор встановлює свою чергу, час вимикання транзистора з великим значенням. Так що я був warried про не руйнувати транзисторів і додав дуже велике значення для мертвого часу. Як я використовую мої розрахунки я думаю, що може впасти вниз мертвий час близько 100 або 200 нас. Я думаю, цього буде досить низькою. Я думаю, що кулька час має бути 3 рази коротше імпульсу ШІМ який 500us. I `буду радий, якщо у вас є ідеї, як змінити свій графік, щоб використовувати менший резистор затвора.

Коли я чую про 3-х фазний перетворювач, я думаю, з 3-х фазний міст (подвійний-H) і додаткового контролю на стороні високого і низького сторони. З 2 кГц Частота ШІМ, мертві рази до 10 або 20 нас може бути розумним. Я згоден, що двотактний водіїв воріт потрібно для її досягнення.

Але подивіться на це, якщо ми розділили на період до 40 очок (500us кожен), і лічильник повинен рахувати до 157 500us. Так, наприклад, у пункті 40, коли ми переходимо муні до плюс хвилі маємо гріха (40 * 2 * 3.14/40) * 157 = 1. Отже, ми маємо лише близько 3УС cicle борг. Таким чином, мертве час складає близько 497 нас, або я чогось не вистачає?? Навіть якщо імпульси з вирівнюванням по центру 1 імпульс має близько 80 cicle нас борг .... В цьому випадку, як досягти від 10 до 20us мертвий час??

Я asuming 3-фазний міст, як сказано. Кожен термінал двигун буде включений в двотактному режимі, або активізації високою або низькою бічної кнопки. Мертве час Інтервал, де жоден з так буде активована, і повинні бути в цілому мало в порівнянні з періодом ШІМ. Нижче діаграми показують принцип схеми 3-фазного моста і синус PWM сигналів на термінал двигуна і в результаті різниця напруги на обмотці двигуна.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back