3-бітний Flash CMOS АЦП

S

sivamit

Guest
Привіт, може хто-небудь будь ласка, дайте мені докладну інформацію про будь-яких 3-бітний Flash ADC (технологія КМОП)? Іц дуже терміново ... Спасибі ...

Flash Converter є тільки компараторів для кожного дискретного рівня (для 3-біт, який буде означати, 7 компараторів), і, як правило дільника резистор рядок забезпечити контрольні рівні для порівняння. Вихід з 7 компараторів потім проходить через "термометра в двійкові" перетворення логіки для переходу з 7 рівнів в 3 двійкових виходів. Якщо ви вважаєте, трохи про характер виході компаратора як рівень аналогового входу змінюється, ви зрозумієте, чому назву "термометром".

сподіваюся, що це може допомогти

див. книгу "Система дизайн" від вовка. це допоможе u.

Чи можете ви сказати мені, повна назва книги? [Цитата = satyasiva] Див. книгу "Система дизайн" від вовка. це допоможе У. [/quote]

відносяться перетворення даних системи Дизайн Разаві

[Цитата = Ісонг] Чи можете ви сказати мені, повна назва книги? [Цитата = satyasiva] Див. книгу "Система дизайн" від вовка. це допоможе У. [/quote] [/quote] це система проектування НВІС на вовка

Що таке "термометра в двійкові перетворення логіки"? я повинен використовувати XOR воріт?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення додав: 05:21 ---------- Попереднє повідомлення було в 05 : 16 ---------- </span></span>
сподіваюся, що це може допомогти
в цей документ файл який кодер використовується.? звичайно від 8 до 3 біт кодера коштів 00000100 == 101, але кодіровщік в цей документ показує різні результати

для 3-бітний Flash ADC використовувати 8 резисторів (1-й і останній резистори повинні бути половині опір інших резисторів), то підключення 7 компараторів з посиланням вхід через резистори 7comparators результати повинні бути канал для термометра вихід (XOR ворота) XOR результати повинні бути корму в кодіровщік входи кодера виходів Кінцевим результатом для 3bit Flash ADC

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back