2532 EPROM програміст необхідно

N

neazoi

Guest
привіт мені потрібно EPROM програміст, що буде в змозі програми 2532 старих EPROM. Мій Віллем програміст не може цього програма. Ebay посилання або посилання homebuild будь ласка. Спасибі

Він повинен працювати. Я не знав, розходження тільки ці. Велике спасибі

Я зробив адаптер і він не працює на моєму Willem EPROM програміст. Я поставив конференції в 2732, але навіть тоді, коли я стер EPROM він не порожній тест. Дивно те, що, коли я прочитав EPROM я бачу деякі "@" в буфер у деяких місцях. Коли я перечитав EPROM я бачу цих "@" символів на різних посадах в буфер. Що може бути проблема?

Тоді у вас є проблеми з програмістом.

Тоді у вас є проблеми з програмістом
Я dont't так думаю .. Програміст працює на всіх чіпів вона стверджує. 2532 може бути дуже хитрим, щоб програма як я червоний на інших форумах. Я замовив ще 2532 фішок, щоб спробувати. Вони використовують VPP = 25В і 2532A використовувати 21v VPP. Я не відчувають будь-якої VPP на Передбачається контакт 2532, хоча. Є заходи, близько 3-4В в той час як вона повинна бути 25

Vpp можуть бути виміряні в процесі програмування. При нормальній роботі читанні, немає пік. Не знаю, яка версія програміста у вас є (у мене 3, b). Якщо це один з цих варіантів, 3 .., 100мкГн дросель в 34063A повинна бути намотана на тороїдальний сердечник, не резистор, як один, в зв'язку з вище поточних потреб з 2532-х мікросхемах на лінії Vpp. В усякому разі ви повинні бути в змозі використати 2732 замість 2532.

Vpp можуть бути виміряні в процесі програмування. При нормальній роботі читанні, немає пік. Не знаю, яка версія програміста у вас є (у мене 3, b). Якщо це один з цих варіантів, 3 .., 100мкГн дросель в 34063A повинна бути намотана на тороїдальний сердечник, не резистор, як один, в зв'язку з вище поточних потреб з 2532-х мікросхемах на лінії Vpp. В усякому разі ви повинні бути в змозі використати 2732 замість 2532.
Я роблю тест через діагностику і настройку контактний VPP, але не високої напруги там. Як ти кажеш, котушки в моє резистор, як, не тороїда. Як ви думаєте, це може бути проблема? Так, я знаю про трюк 2732, ви можете також використовувати половині 2764 занадто.

Якщо у вас низька Vpp, перевірити 34063A і його схема. Старі чіпи 2532, можливо, буде потрібно більше програмування імпульсу, це легко встановити, див. прикладену зображень. Слайдери для TWP і TWC [URL = http://images.elektroda.net/52_1304582792.jpg]
52_1304582792_thumb.jpg
[/URL] Перевірте настройки [URL = http://images.elektroda.net/16_1304582792.jpg]
16_1304582792_thumb.jpg
[/URL] Програміст з тороїдальної 100мкГн [URL = images.elektroda.net/71_1304583095.jpg]
71_1304583095_thumb.jpg
[/URL]

Якщо у вас низька Vpp, перевірити 34063A і його схема. Старі чіпи 2532, можливо, буде потрібно більше програмування імпульсу, це легко встановити, див. прикладену зображень.
Так, звичайно, я поставив більше імпульсів, перш ніж я пост тут. Ці старі EPROMs є досить повільно. Ваш котушки набагато більше, ніж моя. Встановивши зміщення початку програми в іншу значення programmins, здавалося, почала (з використанням адаптера), а потім на якийсь час вона була перервана з повідомленням про апаратна помилка, перевірте з'єднання або апаратного забезпечення. Тепер всі фішки я підключити це дає мені ту ж помилку. Я думаю, мені вдалося спалити мій Віллем або комп'ютера USB-порт ... поздоровлення ... :-(

Я не використовую порт USB для живлення програміст, просто звичайний AC NoName / DC адаптера (я припускаю, що це вихід 12V?), Або я підключити його до мого харчування лавці. Спробуйте для перевірки вашого устаткування 'Тест H / W "на вкладці". Ваш Vcc і Vpp світлодіоди повинні включити / виключити, як ви перевіряєте / зніміть відповідний квадрат (1 / 32)

Чи є комерційний програміст EPROM, що зможе програми 2532 і 2532A EPROMs безпосередньо, без додавання EPROM адаптер? Ebay є моїм основним джерелом

легко перейти до наступного адресою: [URL = http://search.eim.ebay.gr/?kw=EPROM+programmer&ect=&elc=3&eb =% CE% 91% CE% BD% CE% B1% CE% B6% CE% AE% CF% 84% CE% B7% CF% 83% CE% B7] Î'Ï ÎμÎ ¯ I "Îμ EPROM програміст σÏ" Я ¿eBay.Î ¤ I ± г € Î ¬ І ½! Я ± I ± г € ï ¿ÏƒÏ "II» Я »Я ¿І ½! Я ± р ¹ г € I I ¿я, я • я» я »я ¬ Î'Î ±! Î'Ï € МОР! Я ¹ я, я ± I ³ / ± р € I · I ¼ ВІН ½ ÎμÏ, σΠ± я, я ° н ± I "I · I ³ ï ¿П I ¯ ÎμÏ,: Побутова електроніка, бізнес, офіс та промислові, електричні та тестове обладнання [/URL] і перевірити:)

легко перейти до наступного адресою: [URL = http://search.eim.ebay.gr/?kw=EPROM+programmer&ect=&elc=3&eb =% CE% 91% CE% BD % CE% B1% CE% B6% CE% AE% CF% 84% CE% B7% CF% 83% CE% B7] Î'Ï ÎμÎ ¯ I "Îμ EPROM програміст σÏ" Я ¿eBay.Î ¤ I ± П € Î ¬ І ½! Я ± г ± г € ï ¿ÏƒÏ "я * я» я »ï ¿І ½! Я ± р ¹ г € I I ¿я, я • я» я »я ¬ Î'Î ±! Î'Ï € МОР! Я ¹ я, я ± I ³ / ± р € I · I ¼ I * І ½ ÎμÏ, σΠ± я, я ° н ± I "I · I ³ ï ¿П I ¯ ÎμÏ,: Побутова електроніка, бізнес, офіс та промислові, електричні та Обладнання для тестування [/URL] і перевірити:)
Так, я знаю, як пошук за Ebay:) До речі я тільки що купив GQ-4X істинний програміст USB. Він стверджує, що вона може запрограмувати 2532 (не версія), і це повністю автоматичний. Я сподіваюся, що це піде добре ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back