N
neazoi
Guest
привіт мені потрібно EPROM програміст, що буде в змозі програми 2532 старих EPROM. Мій Віллем програміст не може цього програма. Ebay посилання або посилання homebuild будь ласка. Спасибі
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Я dont't так думаю .. Програміст працює на всіх чіпів вона стверджує. 2532 може бути дуже хитрим, щоб програма як я червоний на інших форумах. Я замовив ще 2532 фішок, щоб спробувати. Вони використовують VPP = 25В і 2532A використовувати 21v VPP. Я не відчувають будь-якої VPP на Передбачається контакт 2532, хоча. Є заходи, близько 3-4В в той час як вона повинна бути 25Тоді у вас є проблеми з програмістом
Я роблю тест через діагностику і настройку контактний VPP, але не високої напруги там. Як ти кажеш, котушки в моє резистор, як, не тороїда. Як ви думаєте, це може бути проблема? Так, я знаю про трюк 2732, ви можете також використовувати половині 2764 занадто.Vpp можуть бути виміряні в процесі програмування. При нормальній роботі читанні, немає пік. Не знаю, яка версія програміста у вас є (у мене 3, b). Якщо це один з цих варіантів, 3 .., 100мкГн дросель в 34063A повинна бути намотана на тороїдальний сердечник, не резистор, як один, в зв'язку з вище поточних потреб з 2532-х мікросхемах на лінії Vpp. В усякому разі ви повинні бути в змозі використати 2732 замість 2532.
Так, звичайно, я поставив більше імпульсів, перш ніж я пост тут. Ці старі EPROMs є досить повільно. Ваш котушки набагато більше, ніж моя. Встановивши зміщення початку програми в іншу значення programmins, здавалося, почала (з використанням адаптера), а потім на якийсь час вона була перервана з повідомленням про апаратна помилка, перевірте з'єднання або апаратного забезпечення. Тепер всі фішки я підключити це дає мені ту ж помилку. Я думаю, мені вдалося спалити мій Віллем або комп'ютера USB-порт ... поздоровлення ... :-(Якщо у вас низька Vpp, перевірити 34063A і його схема. Старі чіпи 2532, можливо, буде потрібно більше програмування імпульсу, це легко встановити, див. прикладену зображень.
Так, я знаю, як пошук за Ebayлегко перейти до наступного адресою: [URL = http://search.eim.ebay.gr/?kw=EPROM+programmer&ect=&elc=3&eb =% CE% 91% CE% BD % CE% B1% CE% B6% CE% AE% CF% 84% CE% B7% CF% 83% CE% B7] Î'Ï ÎμÎ ¯ I "Îμ EPROM програміст σÏ" Я ¿eBay.Î ¤ I ± П € Î ¬ І ½! Я ± г ± г € ï ¿ÏƒÏ "я * я» я »ï ¿І ½! Я ± р ¹ г € I I ¿я, я • я» я »я ¬ Î'Î ±! Î'Ï € МОР! Я ¹ я, я ± I ³ / ± р € I · I ¼ I * І ½ ÎμÏ, σΠ± я, я ° н ± I "I · I ³ ï ¿П I ¯ ÎμÏ,: Побутова електроніка, бізнес, офіс та промислові, електричні та Обладнання для тестування [/URL] і перевірити![]()