220V спалили індикатором

O

omid_juve

Guest
Я хочу, щоб виявити 220v горіла лампа з світлодіодом як я відчуваю, що моя 220v лампа
спалюють і висвітлюючи світлодіод для індикації цю несправність.

чому?Лампа немає, у вас немає світла, не варто цього достатньо?

funnynypd пише:

чому?
Лампа немає, у вас немає світла, не варто цього достатньо?

Привіт,
Якби я міг додати ще один вимір до вашого питання, я думаю, що ви хочете вказати, чи є дана лампа зливається чи ні, без використання 220V змінного струму, але за допомогою простої світлодіодним ланцюга.У цьому випадку підключіть патрон до лав світлодіодів, що підходить резистор і акумулятор.Коли ви підключите лампу до розетки, через його дуже низькою морозостійкості схема буде повним, якщо лампи хороші і включіть індикатор.Якщо сплавляють лампи, індикатор не включається.

Однак, якщо ви віддалено контролювати стан лампи фактичний провал в робочому стані, ви можете використовувати фотодіод ізольований від мережі живлення схема вогню і використовувати відповідні схеми, щоб виключити інтерференцію освітленості, ви можете дроту до віддалених світлодіод для індикації , може бути зумер ще краще звернути вашу attention.But в цьому випадку зумер / світлодіодний включається навіть тоді, коли місцеві поставки лампи не вдається.

Incase ви хочете, щоб уникнути ситуації збоїв в електромережі, ви могли б сенс змінного струму, що протікає через лампу ланцюга.Це може бути предметом турботи, якщо ви використовуєте Оптрон послідовно з лампою відповідну схему з діодом граничні схеми через опто зв'язків муфта на стороні мережі.Вихід оптом можуть бути безпосередньо підключені до віддаленого моніторингу пролягав через резистор і акумулятор.
Привіт,
Laktronics

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back