200MHz на циклону в Альтера

B

blue_phoenix

Guest
Здравствуйте,
Хто-небудь знає як можна збільшити частоту введення максимум EP1C3T144-8.Це те, що я в даний час.Мені потрібно працювати на 200 МГц.Дані показали, що використання 16-розрядних лічильника, максимальної тактової може досягати більше 200 МГц.Але я боюся, що дизайн мого не буде працювати на 200 МГц.

Будь ласка, допоможіть мені.

Спасибо заранее.
~ ~ Синій фенікс

Не бійтеся.Якщо ви хочете працювати на частоті, що більше, ніж дизайн поточну частоту, ви повинні використовувати трубопровід техніки.Трубопроводу регістрів розірвати критичний шлях в дизайн та конструкція працювати частоти збільшується.Критичний шлях, який ви можете побачити в терміни аналізатора (Qu (AT) RTU, II).

завдяки ГПП,

Я знаю, конвеєрна, але я не знаю, як здійснити це правильно.Чи знаєте ви, всі посилання я міг би використовувати, щоб поліпшити свої knwoledge в конвеєрну?Я не знаю, VHDL, але я знаю, Verilog HDL.Я також користувався логіки принципових схем.

Це буде великою допомогою, тому що ми будемо рухатися до нашої дизайн-багато частотами.Спасибо заранее
~ ~ Blue_phoenix

Наприклад, дивіться тут

ч ** P: / / engr.smu.edu / ~ mitch/class/5387/week8/pipeline.pdf

трубопроводу техніки не залежать від HDL, ви можете застосувати його в VHDL, Verilog HDL, AHDL, або в логіці принципових схем.

Не пам'ятаю, що всі конвеєрні одиниць в дизайні затримки вставки.Відповідно ви повинні вставити registes у всіх підрозділах, який працює паралельно з конвеєрними одиницьДодано після 19 хвилин:Я фарби простий приклад.див. зображення
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back