2.5GHz RF смуговий фільтр дизайн

B

bowen_zhang

Guest
Допоможіть! Дизайн ВЧ смугового фільтра: смуга пропускання 2450 ~ 2460MHz смузі = 2485MHz смузі відмову> = 30 дБ розмір 10мм * 10мм * 5мм Може хто-небудь дати мені які-небудь пропозиції про те, як його реалізувати? Спасибі!

Пропозиції: 1) розслабити смузі частот краю або 2) Візьміть питної

Зазвичай на цій частоті (WIFI) Є готові фільтри ПАР. Якщо ви студент, то спробуйте подивитися, як виглядає ці частоти амплітуди відповідей від виробника веб-сторінок: Murata, Epcos, Сошін і т.д. Якщо вам необхідно розробити тільки теоретично можливий свій власний фільтр, використовуючи пасивні компоненти LC, ви в біді . [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 2 години 6 хвилин: [/COLOR] [/size] [цитата = Manjunatha_hv] Здравствуйте, Використовуйте Nuhertz фільтра Синтез програмного забезпечення для проектування і моделювання вашого БНФ год ** P: / / www.nuhertz.com / фільтра год ** P: / / www.nuhertz.com / download.html фільтра Безкоштовні 5,1 ftp://ftp.nuhertz.com/filter/FF5_1.exe & & --- --- Манджу [/quote] На жаль, це вільне ПЗ, не дуже корисно, як довго буде обчислити конденсаторів в femptofarad й індуктивності в мкФ на 2,4 ГГц фільтр ... Чи повинен я щось упустити? Я думаю, що найкращим варіантом є Елсі: http://www.tonnesoftware.com/elsie.html привітання

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back