2.4GHz Wireless LAN підсилювача

S

SCART

Guest
Мені потрібно побудувати 2.4GHz Wireless LAN підсилювача для Wi - Fi Програми і мені потрібна допомога

Цікаво, якщо у кого є schimatic або схеми digram

будь-яка ідея буде корисно

привіт

Потужність підсилювача.заклики?

це posibel до будував?

Вам може знадобитися тягнути навантаження системі, щоб знайти оптимальну навантаження.Якщо це дуже висока потужності (200W або так), вам може знадобитися якийсь лінеаризації техніки.Скільки у владі необхідно зробити?

Чи не це я владу необхідно від 1 до 2 Вт максимальної потужності

Вам потрібно використовувати транзистор / FET з точки P1 стиснення близько 6 дБ вище, ніж бажані владою.Існує GaAs FET від КВЖД, NE6510179A, що має потужність 3 Вт.Ви могли б використовувати цю Фет, на 1 ватна.Крім того, є багато MMIC в цьому діапазоні потужностей.Why Dont You MMIC використовувати замість цього?

Ви також можете спробувати EC2612 від UMS.

/ K

NE6510179A не працює на частоті 2.4 ГГц (таке транзистор PCS 1900MHz) і лінійний вихідної потужності (що вам потрібно для WLAN) становить лише 1 Вт.
Іншим варіантом є покупка підсилювача, яка вже на ринку:
http://rflinx.com/Amplifiers/2.4GHz-Amplifiers/2400_LG_Series.htm

в бездротової локальної мережі є передавати і Отримувати інтервали так, то як я можу seperat між Tx і Rx періодів?Так що якщо я його swicht між TX та RX periodicaly посилання буде напівдуплекс?половині швидкості початкового Лінк

Спасибо за ваше helpe

Я також зацікавлений у схемі ...хтось підсилювач для 2,4 ГГц і 5 ГГц?

Шановні Scart

Ви можете використовувати спрямованого відгалужувачі для виявлення сигналу напрямку, а потім за допомогою перемикача для перемикання між TX та RX шляху.Ви можете втрату деякої частини кадру, починаючи але це нормально так як верхній шар протоколу дозволяє втрата деяких.

Див прикладену діаграму ....
І, до речі, можна використовувати РЧ діоди і його підпунктами СХЕМ НА ВИКОРИСТАННЯ
С. підсилювач потужності
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back