2 масиви порівняти в Dev C + +

F

fawadbutt

Guest
привіт, я використовую Dev C + +, я пишу програму campare два масиви Int [10], B [10], отримаємо значення масиву від користувача для Луп CIN>> [я], порівняти і показати той же масив формі intager [я] і B [я] Чи може допомогти мені для останньої частини програми ....

ОК, щоб порівняти з масивами цілих ви можете просто зробити петлю, як розмір масиву і перевірити їх з кожним значення ...... Наприклад:: Давайте ж змінної А і В для (Int I = 0; я

спасибі за повтор,,, я також використовувати це рішення,,, але проблема в тому, що я входжу наприклад, 1 введіть 1: 2 1 введіть 2: 2 1 введіть 3: 4 2 введіть 1: 2 2 входу 2: 2 3 входу 3: 6 результат 2 лютого ................................. Я сподіваюся, що і зрозуміти .. Відповідь 2, але відповідь 2 2 це incorrent .........

OK. Це означає, що число повинне бути показано тільки один раз, навіть якщо масив містить багато more.In цьому випадку, необхідно оголосити один динамічний масив і інші лічильник цілого типу. Я думаю, було б краще дати рішення, ніж описати його, тому що буде легко зрозуміти. Таким чином, я роблю повну функцію для вас. Вам просто потрібно викликати функцію з основних. недійсним common_out (Int *, B * Int, Int size_a, Int size_b) {Int * C = (Int *) Malloc (SizeOf (INT) * 1); / / ви можете дати розмір мінімум два масиви, але динамічні розподіл може заощадити простір Int Counter = 0; Int I, J, K, а для (я = 0; я

Спасибі сер для дайте мені найкращі Anwer ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back