2 Великі проблеми, що стосуються AVR

A

abouras

Guest
У мене є два серйозних проблем, і я дійсно потребують допомоги нікому

1) Я не можу зробити АЦП 8535 конвертувати право.Я спробував зразком програми Bascom AVR, і я спробував деякі з моїх процедур, але без результату.Я підключив до Ареф AVCC і як з одним резистором 100ohm до VCC і з одним конденсатором на GND.Крім того, я підключив до AGND GND.Я спробував дати деякі приклади напруги безпосередньо до АЦП допомогою потенціометра або за допомогою LM741 буфера.No Result!.Також, коли я пов'язав вході АЦП безпосередньо GND я набув значення 0, і коли я пов'язав його з VCC я набув значення 1023.Я не міг приймати проміжні значення.ЩО .... F. CK IS WRONG ???????

2) Я хочу зробити годинник реального часу з 8535 так що я пов'язав 32768 кристал TOSC1 і TOSC2.Кристал здається, що це не вагаються.Що сталося?Кристал (32768, 13HCJ-30, 96-26).Чи повинен я підключити будь-які зовнішні конденсатори підвищеної ємності або щось інше??Будь-яка допомога вітається

PLEASE HELP ME!

Можливо, влада з кришталю є Смаль (Смаль кристал)?Ви можете зробити осцилятори із зовнішнім чіпом.

Гомес

Привіт,

Якщо АЦП має декілька каналів така проблема може з'явитися, якщо немає часу, щоб оселитися напруги.

Я маю на увазі, якщо ви вимірюєте канал 1, то 2 і так далі, то вам потрібно час, після вибору каналу для зарядки внутрішніх конденсаторів АЦП.Тільки після цього моменту ви можете почати conversuion.Якщо ви не 'роблять це, то ви читали неправильні значення, як у вашому випадку - вони так чи інакше пов'язані wuth вхідної напруги, але вони не те, що ви хочете.

Привіт
Любен

привіт ..Я роблю багато вимірів АЦП з mega103/128 без проблем.HW проблеми можуть бути:
- Занадто велика частота для АЦП ..Реєстрація перевірити настройки і таблиці ..У цьому випадку результат може бути досить неточними
- Проблеми з владою розв'язка ..Abt 100K застосовуються конденсатори якомога ближче до чіпу між GND і VCC, GND і AVCC і GND і avref.
Я не зустрічався з іншими проблемами, а не їм.
другий проблемні: Я не knopw за 35, але і для megaXXX потрібно виступити Connect кристал Pins ..Чи не капсул ЗО що-небудь ще

привіт

скасувати

Там може бути тільки один раз ADC переривання, то воно не може interrupt.Try використовувати requiry режимі або режимі Продовжити АЦП.

Я використовую АЦП 8535 з наступними настройками:

Ареф = VCC
AGND = GND

Використовувати канал для вимірювання 0

Мій код:

adc_init Void (Порожнеча)
(
ADMUX = 0x00; / / ADC0 вибрано
ADCSR = ADCSR | (1 <<Аден) | (1 <<ADFR) | (1 <<ADSC) | (0x07); / / ADC Enable, Масштабний = 2, Freerun
)

Отримання даних:

Чар доп, addh;
While (! (ADCSR & (1 <<ADIF)));
ADCSR | = (1 <<ADIF);
доп = ADCL / / отримати дані з низькою
addh = ADCH / / отримати високошвидкісної передачі даних

......

У написаний на С, але я сподіваюся, це допоможе вам

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back