1MHz до 1 ГГц РФ ПА зі зростанням посилення

A

apatel

Guest
Хто-небудь зустріти РФ підсилювачів потужності, в яких виграш збільшується з частотою.У зв'язку з втратами в моїй конструкції мені необхідно компенсувати за рахунок посилення на високих частотах.наприклад 10dB Gain на 1MHz і 20dB Gain частотою 1 ГГц.Будь-які інші ідеї щодо боротьби зі збільшенням втрат Freq?Я намагався кілька Хеттська / Minicircuits ПА, але ніхто не підходять мою вимогу.Більшість з них мають рівну або трохи нижче отримати при більш високих частот.

Звичайно це досягається за допомогою ПДУ або мереж RLC компенсації, наприклад, для компенсації частоти залежить Втрати кабелю.

Використання еквалайзера схема для отримання цієї відповіді.

Завдяки МКО & Big Boss.
Я не впевнений, посилення блоку ПА може погодитися зі зворотним зв'язком мереж.Я спробував компенсацію з VGA, але для цього потрібно детектор потужності і загальну вартість, викликає занепокоєння.

Я спробував моделювання еквалайзер мережі, але не можете змусити його працювати над повною 1MHz до 1 ГГц.Його важко досягти 10dB схилу від 1MHz до 1 ГГц.Будемо вдячні, якщо у вас є які посилання на еквалайзер ланцюга.

Яку владу ви говорите?РФ ПА не дзвонить дзвін.
Такі широкополосні підсилювачі дуже важко, якщо не неможливим.Agilent продає аналогічний підсилювачі майже на $ 3000.Але я б не став називати це ПА, а вихідна потужність обмежується приблизно 7dBm.Будь-який шум або лінійності вимоги?Яка мета такої широкої смуги пропускання?
SH

Я не обговорюємо загальний широкосмуговий РФ ПА запитання, ви можете заподіяти дуже різні речі на увазі використання цього терміну.Я розумію, що комерційна доступні модулі підсилювача йде тут мова, так що це не має сенсу обговорювати їх неможливо.(Ви можете обговорити їх рейтинг)

Але компенсації або вирівнювання не може бути досягнуто за рахунок зворотним зв'язком, а не пасивне мережеве загасанням, наприклад, RC або RLC сходах мережі.Залежно від передбачуваного посилення точності характеристик, то, можливо, буде потрібно 2 або більше кранів за десятиліття.Я не можу запропонувати конкретну реалізацію, але я бачив аналогічних схем, як пасивне Еквалайзери втрати кабель, досягаючи також лінійна фаза (оптимізована передача імпульсів).Вони мають в основному опором 50 Ом відповідності, неминучою для широкосмугового дизайн.Сказав 10 дБ equlization повинні бути досяжними без труднощів.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back