16 * 64 під знаком

M

maboelectro

Guest
привет всем

Я дизайн 16 * 64 рухомих текст під знаком, і я використовую мультиплексного tequnic.знак робочим гарні, але я помічаю дві проблеми.
перший яскравість знака є низькою
Друга яскравість колонках, які за декілька світлодіодів більше стовпців, які Мор світлодіоди на>
Я знаю, що моя proplem є рушійною circute, але коли я excatly не знаєте.
Я використовую для приводу 16 рядів і 64 колонок bc337 транзисторів і використання CMOS ворота IC підключений до 180 Ом резисторів, пов'язаних, в свою чергу, до основ, які транзисторів.
і я використовую 12v/1a трансформатора для всіх і 7812/1a водити призвело матриці і 7805/1a водити контроль circute.ПРИМІТКА: Я використовую колонках сканування tequnic

спасибо

W Samsung Apps pojawił się darmowy program o nazwie NapiPlayer. Aplikacja pozwala oglądać dowolne zgodne z Samsungiem Wave filmy z nałożonymi na nie napisami.

Read more...

PLS завантажувати або спробувати пояснити рік ч / W і S / W вказати на проблему.Крім того, я зробив багато матричні дисплеї з яскравістю, але це не проблема.В залежності від вашого привів робочий цикл / оновлення може знадобитися збільшити привів струму.

Привіт,
Скільки коштує індикатор поточної і як ви це межа?Коли ви робите колонки сканування, ви повинні надати протягом більше 20 мА на світлодіод зробити це яскраво.

Напруга 12V рейтинг, 1Amp для трансформатора недостатньо для приводу 7812, вона вимагає близько 2V Vin / Vout диференціальних забезпечити регулювання; на великий струм, після передбачає зниження tranformer і випрямних падіння, ви навряд чи отримаєте достатня напруга на Введення в regulator.You доведеться також за рахунок мережі напругою варіації, по крайней мере, 15%?Отже, перевірте напругу виводу / вводу 7812 за допомогою осцилографа, а дисплей працює.

Я радив би вам включати поточний ліміт на індикатор навантаження на захист, якщо світлодіоди incase сканування зупиняється на какой-то причине.

Привіт,
Laktronics

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back