12V мікроконтролера

M

Micro_brain

Guest
Шановні frinds
Будь-який мікроконтроллер працює з 12V DC?.Micro_brain

мікроконтролери працюють в 3-5V Normaly.Мікрочип з версії HV в тому, що влада висновок може бути пов'язана з опором.

Чому 12V?

Ви можете запустити LC із загальним 3,3-5V з використанням зовнішніх компонент для взаємодії з 12V розділів.

Це для автомобільного використання?

RCA 1802, ймовірно, останній мікропроцесор, який використовували вище, ніж напруга живлення 5 В. http://en.wikipedia.org/wiki/RCA_1802 Ви знайдете її в комп'ютер музеях і до цих пір на деяких дистриб'юторів для древніх електронні компоненти.

Я не знаю жодного рішення 12v Мікро ".

Річ у мікро збирається більш низької напруги, що як щільність схеми піднімається в основному, розсіює потужність стає проблемою.P = VI, так 12v мікро створить 4x тепло 3.3V всі інші рівні, то необхідно буде також нестандартних фішок інтерфейсу напруги.

Використовуйте 12 на постачання стандартних мікро з 5V/3.3V і використовувати стандартний інтерфейс фішок, щоб переклад входи і виходи.Я б використав оптом ізольовані входи і виходи, якщо його в гучному середовищі.

його не тільки розсіює потужність, а також швидкість складає виробляє йти низької напруги так як займає мало часу для перемикання між логікою рівнях ...
але ви можете використовувати стиль Standart uCons з ур 12V рівня компонентів з відповідними технологіями ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back