D
duwgomufo
Guest
Я наказав акваріума обігрівач на Ebay минулого місяця в китайський продавець і він приїхав сьогодні.Я не зрозуміла, що це стандартний ЄС (працює на 220-240v, але все ті ж дві плоскі контактний роз'єм американському стилі), поки я підключити його дюйм Це, схоже, працює, але всього лише 1 / 4 від влади я думаю, що становить 1 / 4 від 300W, і буде тривати вічно для нагріву води за цією ставкою.Я знаю, що мені потрібно (щось подібне http://cgi.ebay.ca/ELECTRICITY-CONVERTER-ADAPTER-110V-120V-to-220V-240V_W0QQitemZ350256465748QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item518ce98754 але 300W звичайно), але я досить побудувати , ніж купити його і довелося б чекати ще місяць для судноплавства.
Так було б важко побудувати 120V до мережі 220В нарощувати перетворювач напруги?У мене є багато старих харчування в моє розпорядження, і я знаю основні електроніка / пайки, що мені потрібно буде схему чи підручник про те, як його побудувати.
Так було б важко побудувати 120V до мережі 220В нарощувати перетворювач напруги?У мене є багато старих харчування в моє розпорядження, і я знаю основні електроніка / пайки, що мені потрібно буде схему чи підручник про те, як його побудувати.