120 МГц смуги пропускання фільтра дизайн - допоможіть будь ласка

D

davicente

Guest
Я розробив та моделювання 120 МГц (BW3db = 21 МГц), смуговий фільтр з ciolcraft і Темекс S-параметрів файлу, але коли я зробив плати, характеристики фільтра сильно відрізнялася від тієї, яку я отримав під час моделювання з Microwave Office . Я зроблю погано моделювання Чи повинен я розраховувати на S-параметрів від coilcraft і Темекс? Заздалегідь спасибі. Аревало

На цих частотах додаткові ємності ПК прокладки і слідів, а також сліди індуктивностей стають істотними. Якщо це не на друкованій платі є ще аналогічні паразитні. Спробуйте ще раз моделювання або з оцінками цих паразитичних значення або, ще краще включати в макет друкованої плати в симуляції.

Davicente, спробуйте включити в моделювання допуски елементів. Фільтр щодо вузькосмугових і, ймовірно, чутливих до допускам. Я не знаю, як виглядає ваш фільтри, але у вашому випадку, краще використовувати фільтр з резонаторами замість канонічної форми один - ви можете створювати такі fiter з однаковою індуктивності. Погляньте на N / U / ч / E / R / T / Z сайту. Там ви можете знайти F_I_L_T_E_R Рішення 9,0 демо, здатних проектування фільтрів з однаковими резонаторами. Бажаємо удачі, СТО

ваш фільтр складатися тільки з RLC або я його активним?

Привіт СТОЯНОВ я не можу знайти елемент у фільтрі рішення розробити БНФ з однаковими резонаторами. Як я можу використовувати цю функцію? З повагою

Я думаю, 120MHz фільтр легко проектувати з компонентами LC. Перш ніж проектувати це, що вам потрібно визначити тип і серію фільтрів. під час обробки налагодження, Ви повинні заповнити кожен блок крок за кроком.

я хочу дизайн bandpassfilter на FR4 плати діапазоні 1,6 thickness.The між 70 Гц і 30kHz.Cutoff частотою 200 Гц і 10 кГц. Pls, повідомте мені, який тип конденсаторів, які будуть використовуватися, як зазначено нижче: 1. 220nF 2. 100nF 3. 470uF

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back