10Base-T магнітні ізоляції

C

cruix

Guest
Привіт, у мене є додаток промисловості локальної мережі, де висока ізоляція не потрібна (6 кВ тестів). Коли я шукав в Інтернеті я насилу знайшов ні магнетизмом, що ізоляція буде вище, ніж 2KV. Існує Hallo з SMD 4.5KV 10BASE-T ІЗОЛЯЦІЯ модулів ( http://www.haloelectronics.com ). Якщо хтось знає краще модулів, будь ласка, дайте мені знати найкращими побажаннями, cruix

Один зі способів збільшити напругу різниця поставити два або більше трансформаторів 1:1 в тандемі. Потім за допомогою ланцюга резисторів дільника поставити в центр кранів на рівних збільшень напруги. Це дозволяє синфазное напруга через кожен з них в специфікації. Резистори повинні бути високими напругою або трохи нижче номінальної напруги в серії. Вони повинні бути достатньо високу вартість, щоб не перегріватися в гіршому випадку відмінності напруги. Це трохи погіршує частотні характеристики яких, ймовірно, не вплине на рівень помилок багато.

Привіт, я подивився на сайти, які ви рекомендуються, але 2kV найбільш що вони мають. На минулому тижні я розмовляв з менеджером з продажу від Pulse (Філіп), і він сказав мені, що цей буде важко знайти навіть 4кВ магнетизм ізоляції. Але я знаю, що є деякі частини зроблені, для промислових додатків, де 6 кВ була необхідна. Так, я вже думав про двох трансформаторів в серії, але PCB просторі також має важливе значення. На даний момент я залишаюся з Hallo магнетизм 4.5kV.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back