1 PPM (Один плюс у хвилину) Тактовий генератор?

S

Sheeraz Khan

Guest
Шановні, будь ласка, все може хто-небудь дати мені код і схема 1 PPM (плюс у хвилину) Тактовий генератор? З повагою, Sheeraz Хан

привіт .. Що MCU RU використовуєте? є багато способів ВП імпульсу на 1 хвилину. або і шукає таймерів?

Я хочу, щоб Механічний годинник стіни, і мені потрібна друга хвилина і плюс від ПОС (12F675 або 16F84) мікроконтроллер так, то я можу працювати Механічне час Годинник. Ви можете писати код для мене?

Привіт Є деякі GPS-приймачі, які виробляють висококваліфікований точної 1 PPS (1 Пульс в secound яких можна використовувати як джерело signnal) Бобі

Є деякі RTC (Real Time Clock), які генерують сигнал 1Гц в один висновок тільки підключити їх до 3,3 або 5V постачання. Наприклад PCF8583 від Philips. Salu2.

Навіщо вам потрібен хвилину пульс? Як правило, вам буде потрібно всього секунд імпульсів, механічний годинник повинні піклуватися про все інше. Я міг би написати простий код для створення 1 секунду імпульсів.

Насправді я їжджу світлодіод для секунд блимає і я використовую хвилину плюс їздити Годинники двигуна

ОК, тоді. Якщо ви скажете мені тривалість секунди і хвилини імпульсів, я можу дати вам код. Я маю на увазі секунд імпульсу, ймовірно, триватиме близько 0,3 ~ 05seconds. А як щодо імпульсу хвилин? Я вважаю, це буде диск реле або крокового двигуна.

Дорогі мої я пишу повне докладно Другий плюс висока плюс 0,3 друге низькою плюс 0,3 _ | | _ | | _ | _ | | _ | | _ | | _ | | _ хвилину плюс я їжджу реле через хвилину плюс після 59minut (низька ) високою протягом 1 секунди ______________| |______________| |______________| |______________| | Будь ласка, напишіть код на базі RTC мені потрібна точність Спасибо та найкращими побажаннями, Sheeraz Хан

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back