1 / f. аналіз шуму в Cadence

U

Ugur Yegin

Guest
Привіт, Ми розробили основні джерела струму завантажується NMOS із загальним витоком підсилювача, а також операційний підсилювач в 0,35 технології в каденції, і ми хотіли б оптимізувати дизайн для мінімум 1 / ф шуму. Так як я не дуже знайомий з шумом моделювання, може хто допоможе мені з: 1) Чи має регулярний аналіз шуму в каденцію (вхідний шум не береться до condideration, тільки шум додані підсилювачі) дають 1 / F шум або це накопичений шум від теплових і частоту? 2) Якщо це накопичений шум, як я можу просто отримати 1 / F шум? 3) Як я можу запустити оптимізатор, щоб мінімізувати цю величину? Я дуже вдячний за будь-яку допомогу в цьому питанні. Спасибі й найкращими побажаннями Угур Yegin

Для аналізу шуму у вашій схемі, ви можете зробити "Шум" моделювання в каденцію. Це моделювання показує, шум надані різними пристроями в ланцюзі. Як тільки Ви робите шум моделювання, ділянка шуму кривої. Ця крива буде у формі регулярної кривої шуму, який ми бачимо в тексті книги. тобто він буде високим на низьких частотах, експоненціально зменшується по частоті, після певної е, його майже постійною. Те е називається шум кутку. І ніякого шуму нижче цього е, називається, як 1 / F шум, і всі шуми над F, називається, як тепловий шум. Ви можете роздрукувати шуму резюме на каденцію, яка дозволить вам дізнатися, інтегровані шуму по всій смузі частот. Він також відображає основні пристрої внесок шуму поряд з шумом типу. "Ідентифікатор" має на увазі, тепловий шум і "п" означає 1 / F шум. Ви можете взяти змінюють пропорції цих пристроїв, щоб зменшити їх термічної або 1 / F шуму відповідно. MCB

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back