1,5 біта на етапі роботи?

K

kennyg

Guest
Здається, що 1,5 біта на етапі конвеєрних АЦП архітектура дуже популярні.
Може хто-небудь пояснити його або дати мені деяку інформацію (документи, посилання, чого завгодно)
про те, як вона працює?
Я можу зрозуміти, як 2-біт на стадії роботи.
Використовуючи лише 2 компаратори вирішити 3 держав (00,01,10) без втрати інформації
питайте мене.

Як компенсувати відсутні 11 держави?
Чому ми повинні перейти точність рівнів 1 / 4 Vref праворуч від 2 біта на етапі архітектури та одержати відрахування multified 2 замість 4?
Я прочитав Деякі документи конвеєрних АЦП, але вони не пояснюють, чому
1 біт перекриття додавання може отримати правильний цифровий код?

Що за цим механізмом?

Стандартний 1 біт / етап архітектури штрафом в ідеальному світі.Необхідна, коли потрібно терпіти невідповідності, і т.д. .., деякі додаткові форми надмірності.Один з поширених методів для поліпшення обробки помилок трубопроводу є просто викинути в іншому рішенні рівні, з тим, що квантователь не перевантажувати.(Наприклад, якщо ви спробували зробити 1-бітний етапі (Gain = 2), і була деяка невідповідність конденсатора, ваше рішення рівнів могли зрушити небагато. Це може привести, що відрахування може бути з правильного діапазону наступного етапу трубопроводу.

Dr.wooly роздаткового матеріалу в Стенфордському університеті пояснили це дуже добре.Ви можете бачити його на classpage "Дані перетворювачі"

mkhafaji пише:

Dr.wooly роздаткового матеріалу в Стенфордському університеті пояснили це дуже добре.
Ви можете бачити його на classpage "Дані перетворювачі"

Ви отримуєте 1,5 біта на виході тільки 1 біт інформації.Додатково 0,5 біта надмірність і дозволяє вашому компараторів не повинно бути точним.Якщо у вас є 4 етапи трубопроводу з 1,5 біта на етапі, щоб отримати ваш висновок, потрібно додати біти, як:

Код:XX

XX

XX

XX

Ось два документи з деякою інформацією.

Лі яка-небудь одного, або іншого?
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back