1-дроти гальванічною ізоляції

M

Metatronics

Guest
На даний момент я намагаюся зробити гальванічним ізольованих проводів 1-раба системи, тому що я є проблеми з наземною петлі між 1-дроти датчиків та майстер модуля.
Хто-небудь є рішення для цього?
Google нахиляє дійсно дати мені будь-яку відповідну інформацію про гальванічною ізоляції проводів 1-слов'янський систем.Пам'ятаєте, вона повинна бути asolated на
слов'янський рівні, з тим я нахиляє розділити 1-дріт в RXD і TXD на майстер.Я думаю, він повинен працювати з optocouplers, але, можливо, Adum серії з аналоговим це рішення.Будь-які ідеї або схеми??

привітав П.

1wire optoisolation непросто.Підстави петель на 1 провід автобус може бути прийняте тільки
Якщо ви не уважно прочитати те, що 1wire автобусі коштів.

1 дріт автобус може мати 2wires (parasytic харчування) або 3 дроти (окремі поставки).
Обидва автобуса один GROUND проводам.Отже, як Ви могли б мати землю петлі?
Уявіть собі зірку або topolgy кільце топології.Використовуйте для проводів у кабель Cat5 і одна кручена пара (сигнал-земля) на 2wire автобусі або дві вітие пари (сигнал-GND, VCC-GND) на 3 провода автобус.один ideea про 1w optoisolation:
http://www.freescale.com/files/microcontrollers/doc/app_note/AN2342.pdf?srch=1

У місцях петлі знаходяться між датчиками, які submurged у воді, сигнали від датчиків,
отримані вибірково дуже слабкий і легко порушений.Я використовую DS2450 A / D конвертер та ізоляції aplifiers і A / D перетворення я можу отримати точну measuments.

C
І D технологій робить DC / DC PSU
в HB04 серії з високим рівнем ізоляції.Можна диска Землі в буфер введення, який посилається на свій ізольований 0В також.Використання IL711-X или что-то simillar ізолювати серійний сигналу.Якщо у вас є 1 проводам, як за замовчуванням,
скористайтеся невеликий MCU або апаратне рішення inteface за ізоляцію IC.Додати феррито на всі кабелі.Переконайтеся, що диск екранування для вимірювань для захисту вхідного
з'єднання від витоку струму.

привет Metatronics,
@ Подивитися цей сайт:
http://home.hetnet.nl/ ~ thomas_7/1Wire/1wire_isolating.html

з повагою,
Строма

Metatronics писав:

У місцях петлі знаходяться між датчиками, які submurged у воді, сигнали від датчиків, отримані вибірково дуже слабкий і легко порушений.
Я використовую DS2450 A / D конвертер та ізоляції aplifiers і A / D перетворення я можу отримати точну measuments.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back