0.13um 1.2v МШУ для низького посилення??

M

mitgrace

Guest
Шановні панове:

Я займаюся дизайном FM діапазон LNA.Але це P1dB-10dBm, настав.Якщо я хочу зробити низький приріст МШУ?Будь-який коментар, або будь-який досвід для цього, коли струм про 1mA.Спасибі

P1dB-10dBm висока?Може бути, ви хочете сказати, є низьким.
Низький прибуток для МШУ ви можете Вимкнення МШУ Vcc.Що вносяться втрати через МШУ з Vcc OFF це дасть вам низький режим підсилення.
Пам'ятайте, що деякі системні проекти РФ не вимагає великих дельта між високим і низьким посиленням режимі підсилення.Хороший номер дельти становить близько 25D

Шановні vfone:

Завдяки свій коментар, я знаю, з низьким посиленням-10dBm використанням capactive дільника, можна легко закінчити.А в старшій моделі підсилення, P1dB чи те ж саме, Тому що я не має сенсу про це нам.Я знаю, в режимі високого посилення P1dB може низькому рівні.Але як низький це?-20dBm??або інші, завдяки

Я не дуже впевнений у вашій проблемі.
Якщо ви запитаєте, якщо P1dB так само в режимі високого підсилення (LNA ON) і в режим низького посилення (LNA OFF), можу сказати, що P1dB з МШУ OFF вище, тому що немає активних нелінійних пристроїв.

Шановні vfone:
Завдяки свій коментар.У цілому система РФ, P1dB йде справа з МШУ висока / низька режим підсилення, як нам поділити її?Наприклад, коли вхід-100dBm, LNA в режимі високого підсилення,-10dBm, МШУ в країнах з низьким режимі підсилення.Що таке межа?У твоїй experiement?Наскільки велика P1dB добре?Спасибі

Ви повинні зробити РФ системного аналізу, щоб знайти точки стиснення приймача з МШУ або вимикається.Вимоги залежить від самого високого рівня вимог введення і за рівнем зовнішнього блокатори.

Напевно, перший мікшер високий внесок у цьому тесті.

Коли МШУ ON, в першу чергу ви отримаєте стиснення від P1dB в МШУ, а по-друге, оскільки в цьому випадку посилення до першого змішувача є високим, система, яку воно прийме більш низький сигнал на антенний роз'єм, поки буде стискати першого змішувача.

Коли МШУ OFF Ви НЕ отримаєте стиснення від МШУ і посилення до змішувача є низькою, і система буде приймати вищого рівня вхідного сигналу на антенний роз'єм до стиснення першого змішувача.

Шановні vfone:

Ще запитання.Якщо МШУ можна виділити / диференціальний вхід.У режимі одного користувача.це як активний балун в IC.Як закінчити його?І якщо активний балун в МШУ, як закінчити з низьким / високим коефіцієнтом посилення в цьому випадку?Якщо посилення низьких використовується ємнісний дільник, Спасибі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back