0,13 мкм RFCMOS і BB SOC або SiGe РФ 0,13 CMOS BB?

G

GDF

Guest
Я хотів би знати, WLAN додаток, що є економічно ефективним? Чому SOC є тенденцією, незважаючи на перешкоди? До речі, хто знає, середня ціна продажу 0,13 мкм і SiGe0.35um? Спасибі

Це залежить трохи від partioning. Якщо ви можете інтегрувати АЦП / ЦАП на 0.35U SiGeBiCMOS це мають тенденцію бути більш економічно ефективним, щоб зробити 2-чіпів. Масштабування аналогових, як правило, стоп нижче про 0.25u. Так активних і пасивних пристроїв могли прибуток від масштабування. Так ковпачок для фільтра має меншу площу, оскільки товщина оксиду також знижується, але масштаби напруги живлення вниз приблизно в тому ж порядку. Щоб отримати такі ж характеристики шапка значення повинні бути вище. Ось один із прикладів, але майже у всіх аналогових функцій показують, що аналогічні зупиняється масштабування. Так nmRFAD 90nmBB +350 може бути переможця.

АЦП часто, як правило, здійснюється з цифровий канал через обмеження контактний розраховує, так що будь-який хороший спосіб інтегрувати його з РФ? Чи є яка-небудь частина доступних на ринку? Як щодо 90-нм РФ? TI виконує агресивний підхід у цьому розділі. Наприклад, вони об'єднують в собі 90-нм цифрові РФ і її смузі, це рентабельним, ніж 90-нм basebaand + BiCMOS РФ?

Pin обмеження не є проблемою. Аналоговий IQ використовує 8 контактів +. Послідовний інтерфейс, як Jedec-61 можуть бути використані. Викид послідовний інтерфейс в МШУ питання. Я думаю, що це просто IP / Ноу-хау проблеми. Якщо хтось знайшов спосіб зробити АЦП на РФ, що це відбудеться, тому що явно дешевше. Я чув про багатомільйонні контракти $ інтегрувати АЦП для WLAN на одному проекті тільки для одного процесу генерації.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back