інтерфейс крокової двигуна з 89c51

J

john2020

Guest
Привіт всім,Я не знаю, як з'єднати їх проводами крокової двигуна разом з 89c51.є абсолютно 6 проводів в ньому.і двигунами типу KP39HM4-018 і, здається, буде робити японська, яка працює для 5V.Кольори проводів 1 коричнева, 2 червоні, 1 чорний, 1 жовтий і 1 апельсин.Де я можу отримати точну dataheets для моєї тип двигуна? Чи можна мені запропонувати? Чи є форум для крокової двигуна, де я зможу отримати більше інформації?

Я думаю, що два червоних проводи повинні бути пов'язані з поставками (5V), що залишилися, 4 проводи чорний, коричневий, жовтий і помаранчевий, якщо підключені як це двигун не буде працювати, але замість переміщення FWD і назад, так що ці проводи повинні бути підключені відповідно .

Привіт Джон,

Я не зовсім досягти Datasheets цього мотора, але я припускаю, що це, як і будь-який інший центр постукав 6 дріт крокової двигуна.

Саме це Мотор складається з 2 окремі котушки для кожної котушки ви будете мати 2 кінцях і один провід приєднується до середини котушки, Thats, що робить його здатним виконувати багато режими роботи відповідно до потреб них.

Щоб перевірити, якщо я правильно вас можуть просто використовувати Avometer і виміряти опір між різними парами дротів.

Якщо я правильно, то ви виявите, що однією з червоного дроти до 2 інші кольорові вона дає вам деякий опір, а інші 2 проводи дасть вам відкритою схемою, перевірка за іншими червоний дріт, і ви знайдете що воно має значення опору в 2 кольорів, що залишилися.

Для перевірки послідовності я думаю, вам доведеться робити це на досвіді.
1-Жюст дротом і червоними 3 V (просто зберегти нинішній низький дисипації) і всі інші дроти плаваючим.
2 - Підключіть один з кольорового на землю (вона повинна почати рух)
3 - вимкніть його провідний і переключитися на іншу землю, якщо двигун переміщує правою то це нормально, якщо ні, то спробуйте інший дріт, поки ви не отримаєте повну ротацію.

Check Google За додатковою інформацією, Ви можете просто знайти щось сторінці згадки про послідовність кольору, які ви повинні слідувати.

Привіт,
Салам ".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back