інструкцію 4 S erenade 8 або 8,7

M

mhtplsh

Guest
Я шукаю інструкцію / Початок почав S erenade 8 або 8,7

Здивувався, побачивши, що ніхто не відповів Нч.

Цитата:

hxxp: / / www.eagleware.com / підтримка / s_documentation.html

Я думаю, ви переплутали Eagleware Genesys з Ansoft Серенада.Посилання ви посилаєтеся на це програма, Genesys.Якщо я правильно пам'ятаю, кожен може безкоштовно зареєструватися і завантажити документацію.

ур право КСВ,
сторінка посилається на Eagleware.
Для серенаду я не можу добре всі старі версії документів на їхньому сайті.
Саме тому я звернувся за допомогою від колег.
Останній раз редагувався mhtplsh по 20 березня 2007 16:35; редагувалось 1 раз в загальній складності

Але ви попросили серенаду посібників.Це програмне забезпечення Ansoft, не пов'язані з Genesys в Eagleware.

Серенада керівництва інтегровані в Серенада 8,7 package.When ви встановите його, ви знайдете їх.

Я постарався виділити тільки документи з пакета установки, але без успіху.Він повинен бути встановлений суворо їх читати ..

Завдяки BigBoss,
Я був радий відзначити, що у Нч намагався мені допомогти.Я не Нч програмного забезпечення, але я ХВ студент версії.Але я хочу, щоб вивчити професійний варіант.Далі, я знайшов один Нч компанії, де я можу отримати за перевищення 8,7 серенаду, але за дуже короткий час, коли вони з м.Я не можу просити від них, як я побуваю в якості гостя.Я не можу сказати їм, що я йду сюди, щоб вчитися.Так що я хотів, щоб навчальних посібників заздалегідь, так що я можу зробити деякі практики, не ушкоджуючи їх програмного забезпечення.

Я перевірив з моїм другом використанні серенаду 8.
Перевірити комп'ютер, на якому встановлений серенаду.Просто скопіюйте папку з ручною папці установки.
Сподіваюся, що це працює!

Є!
Я отримав ці керівництва відповідно до інфо по palesha.
Спасибі всім за допомогу.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back