індукційного нагрівання і РФ Дизайн топології

M

mayur_dand

Guest
привіт друзі,
Мені потрібно кілька відгуків на проектування індукційного РФ і систем опалення особливо microcontolled якщо хто-небудь може мені допомогти

В індукційних нагрівачів я бачив мають вільного ходу осцилятори з допомогою дуже потужних клапани / трубки з пластиною діссіпаціей рейтинги вище, ніж внесок DC влади.

Я знаю це, але те, що я хочу знати, є основною дизайн ОС РФ і індукційних систем опалення та обмеження РФ і inductiona систем

Індукційні нагреватели Dont використання дуже високих frequencys.50Hz ....... 300Khz

можна сказати, у мене diference між РФ і обігрівачі топології індукційного нагріву топології

Існують два основних способи.Якщо матеріал nonconductive, ємнісним методом з матеріалом між пластинами конденсатора.Якщо проводить матеріал, матеріал помістили у магнітне поле котушки.

частоти поточного корми для LC фильтр в індукційного нагріву Роздрібні точки ПОТОЧНИЙ менше РФ опалення одно я хочу, щоб отримати докладний опис індукційного нагріву на самом деле я хочу, щоб отримати докладну інформацію і про Радіочастотні системи опалення

Есть ли какие-либо прибл.Ідея про ефективність тієї чи іншої індуктивного типу та / або РФ тип опалення?

Спасибо,
/ Pisoiu

Ви пробували, моделюючих пристроїв, використовуючи Ansoft ePhysics аддон для HFSS?

Якщо у вас є HFSS модель вашого дизайну, ви можете використовувати ePhysics для розрахунку тепла / температура.Це набагато простіше у використанні, ніж повномасштабна теплового дизайну костюмів.Крім РФ, втрати будуть автоматично завантажені на ePhysics проекту.

Див також;
http://www.ansoft.com/partnersindesign/06.pdf

Привіт,
Itai

Ну, я не пробував по УСЗ е phgysics, але хотілося б, якщо у culd допомогти мені sendi NE програмного забезпечення, і я хотів би більше дізнатися Abt РФ опалення топології Як це працює

itaifrenkel писав:

Ви пробували, моделюючих пристроїв, використовуючи Ansoft ePhysics аддон для HFSS?Якщо у вас є HFSS модель вашого дизайну, ви можете використовувати ePhysics для розрахунку тепла / температура.
Це набагато простіше у використанні, ніж повномасштабна теплового дизайну костюмів.
Крім РФ, втрати будуть автоматично завантажені на ePhysics проекту.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back