індуктивності і ємності

M

masadi

Guest
Привіт ....

Я читав книги про мікрополоскових розриву, особливо про Bend (кут).Хто-небудь може пояснити мені, що можна ввести індуктивності і ємності?
у книзі "Основи мікрополоскових схемних", він сказав, що індуктивність ефекту "поточний переривання потоку", я все розумію Dont бій цій заяві.

Велике спасибі
[/ B]

індуктивність (ємність) означає магнітного поля (електричне поле) переважає поблизу розривів регіонів.
в іншому слові, коли мікрополоскових розриву основному привести до великої струм (як змінити напрямок тече), вона представить індуктивності, в той час привести до накопичення заряду (як у терміналі), вона представить ємності.

Ok я розумію, але які розриви, які можуть привести до великої струм (як зміна протікає напрямок)?

Я вважаю, проблема в тому, що ви намагаєтеся візуалізувати мікрополоскових як одношарові слід на друкованій платі.

Мікрополосковая складається з двох компонентів - слід, що ви помістіть на дошці для підключення джерел сигналу з сигналом, раковина, і повернення на шляху сигналу.Шлях повернення часто міді площині на шарі під Газа.Повний шлях сигналу петля, що складається з сліду і шлях повернення на площині.

Все, що робить велику петлю, збільшує індуктивність сигналу.Якщо ви помістіть розриву таких як розрив у площині, або через який приймає сигнал на другий шар плати, цикл стає все більше.Повернути частина сигналу повинна пройти більшу відстань, і може бути фізична примус від площі прямо під слід.Це збільшення довжини шляху повернення сторона полягає у зміні напрямку, що Ваші книги говорять про.

Пам'ятайте, що думають в термінах повної петлі - шлях сигналу це не тільки слід на один шар.

У якості окремого, але пов'язаних коментар - згин в мікрополоскових сліду не має значний вплив на цілісність сигналу нижче приблизно 10GHz.Є кілька наукових робіт доступні, і це обговорюється протягом багатьох останніх текстів.Пара легко знайти посилання нижче:

http://www.edn.com/article/CA46858.html
http://www.montrosecompliance.com/Technical_papers/corners-Japan.pdf
http://www.ultracad.com/90deg.pdf

House_Cat, В точки зору промисловості ПХД, ви маєте рацію.
але в електромагнітному & мікрохвильової суспільства, я думаю, не повинно бути ніяких точних циклі шляху, тому що це збудження & граничні умови -> і розподілу струму.Ви можете розглядати як струм в провіднику і поля в діелектрику як сигнал шляху, так як вони пов'язані між собою.Тому, коли там ще не gound нижче сліду (тут він став радіатор), сигнал шлях може бути сформовані.

для зручностей, вводиться схема подання.опис основних характеристик розрив може бути виражено в досить невеликого числа змінних (тобто в generall розриву повинно бути descrited в еквіваленті мережі, а не просто представити індуктивності або ємності тільки).

Я сподіваюся, що я була чітко виражена в мій бідний англійська.

Випромінювача (антени), також має зворотний шлях.Іноді це називають 'антена землю зображення.Світ електроніки, всі сигнали мають повний шлях петля - все відбувається в безкоштовний пар - в іншому випадку ви створюєте і використання енергії, і кінетичну і потенційну, з нічого.

Випромінювача (антени) не більше ніж опору узгоджуючих пристроїв до наступної передачі енергії середовища.

Електрони не можуть бути створені з повітря, і вони не знищені в процесі переміщення через електронні схеми.Там повинно бути повним циклом для використання енергії електронів з метою зробити роботу в електронних схем.Поля, як магнітні і електростатичні, є не тільки абстрактними поняттями - вони є реальними.Всією галузі електроніки на основі математичних моделей явищ, що спостерігаються, воно не є наукою про теоретико передбачити поведінку.Фарадея, Гельмгольца, Максвелла, Герца, Ом т.д. повідомили, що вони спостерігали - вони не теоретизувати, а потім підтвердити.

Якщо ваша математика описує лише один бік ланцюга - це неповний.

Звісно, рівняння нерозривності, що виражає той факт, що заряд не створені або знищені повинні виконуватися.
Але, щоб відповісти на питання, навіщо вводити індуктивності і ємності в розриві, я думаю, що це може бути витлумачено в два підходу, якщо вони еквівалентні: У полі точка, щоб задовольнити граничним умовою в розриві, високого порядку режимі ЕМ поля порушується , ми можемо використовувати еквівалентні індуктивності (L) і ємності (С) і провідності (G) для опису цих областях високій моді, хоча ними можна знехтувати в нижніх частот.У цій точці, як і в закруті слід, гострий кут призведе до: накопичення заряду (-> C), EDGE-поточні порушення (-> L), більш сучасні течії у верхній частині траси (-> G) .
До речі, ваше визначення антени гострий.

Я не знаходжу ніякої вини з вашого останнього заяви.Однак в реальному світі практичних схем, ви навести порушення є незначними.Вони обговорювалися на двох роботах я опублікував вище, а також тексти д-р Джонсон, Montrose, Сміт і багато інших.

Розуміння і demostrating possilbilities з математичним апаратом є важливим і корисним, проте, потрібно тримати все це в перспективі.Вивчення піщинка корисні для розуміння структури пляж, а в наявності або відсутності, що одне зерно не тримати в океан її межами.

Індуктивні і ємнісні наслідків у правому кутку кут проводах або плати слід в переносному сенсі, як малі, як одна піщинка.Існує навіть експериментальні докази того, що частота сигналу введення права збільшує кут, той шлях, по хвильовий фронт переміщується у бік більш усередині вигину - подалі від зовнішнього кута, де додаткові ємності і індуктивних окантовка пророкує математичні моделі.Видається, що це результат того ж статі наслідків, які призводять до "скін-ефекту при високих частот - природна тенденція електромагнітних хвильових піти шляхом найменшого індуктивності.

Ми могли б продовжувати молоко миша ", але відповіді я дав вище залишається в силі.У реальних ситуаціях світі, повному циклі утворена шлях сигналу і його повернення збільшується на розриви, які силою повернути шляху відступати від своєї природної тенденцією залишатися в безпосередній близькості до сигнального шляху (по шляху найменшого індуктивність).Коли ця циклу збільшуються в розмірах, зростає індуктивність, і в результаті спотворення сигналу від рефлексії, та / або затримки краю високих частотних складових.

Деякі хороші поставлені вище питання, але, незважаючи на два десятиліття інтенсивної роботи в теорії Е.М., я все ж таки повернутися до свого коріння мікрохвильової дизайнер і я завжди дивлюся на фізично розумного розуміння, що прорізає все теорія.

У разі micrsstrip вигин, погляньте на вигин як короткий розділ дивні рядки transmsmission.Вона досить довго, тому що вона має деякі індуктивності в серії.Він має велику площу, як і верхній пластині конденсатора, тому вона має деякі ємності на землю.Ви можете зменшити ємність за допомогою похилого вигин.

Цікаво подивитися на розподіл струму в аналізі EM.Майже всі нинішні приймає всередину шляху.Я називаю це ефектом Indy, після автопробігу, гоночних автомобілів всіх прийняти всередину композиції по черзі.Таке звуження поточного подальшого збільшення індуктивності ... і втрат.

Вище коментар звертаючи уваги на шляху повернення землі є дуже важливо.Я бачив RFICs на кремнії розробляються без будь-якої площини землі або землі шпальти будь-якого роду.Однак, Максвелл не буде відмовлено.Землі повернення через втратами кремнієвої підкладці."Як .. ... Дух, де всі додаткові втрати приходять??"Шлях повернення землі можна додати втрати, а також індуктивність!

Крім того, правому куті вигини в мікрополоскових лініях, є багато форм мікрополоскових розриви, як відкриті кінці, пробіли, слоти, кроків у ширину, Т переходах, crossjunctions, і так далі.У багатьох випадках ці розриви відігравати ключову роль у мікрополоскових схемних рішень, а не просто "піщинку".

На мій погляд, основною характеристикою цих розривів слід зрозуміють за порушення поля або струм, і може бути змодельована по зосереджених елементів схеми еквівалентні, оскільки розрив розмірів, як правило, набагато менше, ніж довжина хвилі.

Ваша думка ніякої провини, але воно cann't висловити питання прямо і буде труднощі, щоб описати деякі розриви.Як оцінці цього циклу збільшується в розмірах? Хіба довжина поточного шляху або збільшення фазу?Ось приклад з прогалин, як можна виразити в петлевий теорії?
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Я з wusen про це.Будь-який розрив створює скороминущої моди.Ці місця для енергетики, який буде зберігатися, але не розвіялися.Якщо немає інших розриви навколо на деякій відстані, енергії в цих режимах в кінцевому рахунку скороминущої рекомбінує в основний режим, і можна апроксимувати зосередженої індуктивності або ємності (іноді негативні).

Що їдалень до цього все це коли ви міру розриву, як мікрополоскових вигин, з'ясувати, еквівалентну зосередженої моделі передбачити його поведінку, а потім зіпсувати модель, поклавши іншу мікрополоскових розриву занадто близько до першого так що швидкоплинний режимів не основний рекомбінувати ще.Оригінальна модель не є недійсним у цьому випадку.Додано через 4 хвилини:І так, іноді є деякий інтуїтивне дію на моделях.У мікрополоскових правий кут, ООН-митрофорний, зігнути струми, як правило, ближче до натовпу усередині вигину, схожа на пару серій індукторів.Але різке зовнішнє точка вигину виглядає як місце для концентрації Efield, запропонувавши шунтувальний конденсатор.Таким чином, модель, серія L, C шунт, серія Л.

Просто для жартів, я зробив поворот SonnetLite (я працюю на сонет).SonnetLite вільний від http://www.sonnetsoftware.com, ні терміни, проблема обмежується розміром 16 Мбайт, 4 портами і 3 діелектриків.Упаковані додається файл проекту.Або розпакувати його, або змінити розширення на. Зону і зробити Файл-> Імпорт в SonnetLite.

Вигин 0,75 широкий на вході і на 1.0mm широкого виходу на підкладці 0.635mm глинозему.Додається Нинішній розподіл на 4 ГГц.Зауваження В даний час йде всередину повороту, як очікувалося.Нульовий струм на гострий кут означає, що дуже високий E-полу там, як було запропоновано вище.

SonnetLite має можливість узагальнити зосереджених SPICE моделі для структури, які є малими по відношенню до довжини хвилі.Читайте Chpt 22 в посібнику користувача (входить в завантажити SonnetLite) за подробицями.Коротко кажучи, він бере дані на двох частотах, синтезує поєднанні RLC, що відповідає даними, на цих частотах.Якщо зосередженої моделі є дійсним, ви отримаєте той же зосередженої моделі, якщо узагальнити на двох частотах більше.Будьте обережні, тому що тут зосередженої моделі мають обмежені можливості в дійсність.Не йдіть від скачуть з поганою моделі!Технічні подробиці в JC раути, "Синтез зосередженими Моделі з N-Port параметр розсіювання даних", IEEE Tran.Microwave Theory Tech., Vol.42, № 3, березень 1994, с.535-537 доступні з IEEE Explore, або я Email PDF за запитом.Результат (в PSPICE формат) становить:

* Сонет Файл даних
* Від: Е. Версія: 10.52
* Від проекту: SimpleBend
* Дані файлу Написав: 02/22/2005 15:22:33
* <HDATE 02/22/2005 15:16:11
* <MDATE 02/22/2005 15:22:24
* Spice даних
* Ліміти: C> 0.01pF L <100.0nH R <1000.0Ohms K> 0,01
* Аналіз частоти: 2000.0, 3000.0 МГц
. Subckt SimpleBend_0 1 2 GND
C_C1 1 GND 0.034582pf
C_C2 1 2 0.57792pf
C_C3 2 GND 0.136983pf
L_L1 1 2 0.077828nh
. Решт SimpleBend_0

* Аналіз частоти: 3000.0, 4000.0 МГц
. Subckt SimpleBend_1 1 2 GND
C_C1 1 GND 0.036716pf
C_C2 1 2 0.565649pf
C_C3 2 GND 0.139006pf
L_L1 1 2 0.077852nh
. Решт SimpleBend_1

Дивлячись на розходження між двома моделями SPICE, ми можемо здогадуватися, що моделі з точністю близько 3% або близько того до 4 ГГц (найвища частота проаналізовані в даному прикладі).

Зауважимо, що все це, як очікується, за винятком ... порт 1 до 2 з'єднання паралельно майданчик, не тільки Л. цікаво!Щодо того, чому це, це, безсумнівно, пов'язане із взаємодією скороминущої окантовка областях, як говорилося вище в цій темі, але більш повне обгрунтування конкретної цієї конкретної геометрією я залишу для обговорення.(тобто, я не знаю чому!)
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back