імпульс пік вимірювання

A

amirbaragh

Guest
Привіт Я хочу, щоб виміряти пік імпульсу випрямленої signal.one простий спосіб полягає у використанні зразка та hold.but тут у мене є сигнал х групи (висока частота) з робочим циклом про 10ns.so я не можу приклад використання і утримуйте кнопку. ласка, допоможіть мені!

Gigatronics і Agilent робити дуже точні і економічно ефективним Пікова потужність датчиків і вимірювачів потужності для імпульсних сигналів РФ. Все, що ви повинні вибрати відповідний детектор потужності і вимірювач потужності на вашу частоти і схеми модуляції.

Привіт Я хочу, щоб виміряти пік імпульсу випрямленої signal.one простим способом є використання зразків і hold.but тут у мене є сигнал у смузі х (висока частота) з коефіцієнтом заповнення близько 10ns.so я не можу використання зразків і hold.please допоможи мені!
Є кілька швидких областей. Раніше я користувався старим Tektronix який мав голову наростання 25 пс. Це був, мабуть, близько 20 років, але я не впевнений, що сучасні зараз. Як щодо змішування його з сигналом близької частоти, фільтруючи сумарної частоти, і, дивлячись на різницю частот на звичайній сфері?

Його Привіт хороший спосіб, який я розглядав це як остаточне way.but тепер я вибрав СК ltc5564 виправити мій внесок і хочете виміряти пік output.note, що мій вхід імпульсною модуляцією сигналу.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back