імпульсний джерело живлення реагує на шипи

P

planet69

Guest
Чи є простий джерело живлення розроблений з використанням LM2576 пригнічує входять шипами або перехідних ефективно, не потрібно додати додатковий захист, як телевізори чи MOV.

MOV і ТВС пристрої зазвичай використовується для обмеження перехідних вхідних напруг до менш ніж абсолютний максимум пристрій може витримати. LM2576 має абсолютний рейтинг напруги максимум 40 В, так що вибирати пристрої для обмеження напруги менше 40 В, щоб запобігти невдачі. Лінія графіка регулювання в таблиці дає зміну вихідної напруги від зміни вхідної напруги. LM2576 використовує напругу режиму управління зі зворотним зв'язком фіксовану компенсацію отримати. Цей метод має велику терпимість вихід проти струму навантаження і вхідної напруги в порівнянні з поточним пристроєм контролю режимі з високою частотою компенсації вигоди.

Ok. Я думаю, я знаю, де Ви очолюєте тут. LM2576 швидко реагує на зміни вхідних і підтримує регулювання у зазначеній продукції. в цьому сенсі, як ми пояснимо тимчасової перерви влада вбудованих систем, що працюють на низькій напрузі, такі як 3,3-5В, як прямий результат перехідних процесів при вході. Як узгодити це вище. Rgds.

Речі, які я хотів би спробувати, щоб усунути неполадки. Скільки коштує вихід змінюється під час події? якщо не так багато, переконайтеся, що розв'язують конденсатори близькі до пристроїв харчується. якщо вихід змінюється на 5% до 10%, потім додати більше ємності на виході, це може зменшити перехідні на виході. Що таке вхідна напруга змінюється від? Є імпульсний регулятор натикаючись в максимальній обмеження навантаженнями. Більш ємності або фільтр на вході, це може зменшити вплив перехідних на пристрої. якщо максимальна робоча навантаження є винуватцем, то тримайте вхідна напруга вище, щоб триматися подалі від максимальної межі цикл

Ви погоджуєтесь, якщо адекватні фільтруючих конденсаторів були на місці і використання MOV або ТВС на вході, а на виході не дає абсолютний захист від стрибків напруги. Низька напруга на залізничному платі дійсно отримують здійснюється, а іноді і збитки MCU і, можливо, інших напівпровідників. , А також.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back