імпедансу на більш високій частоті

S

shshprsd

Guest
Я проектування 2 GSPS поточного КСР керма в 130 нм технології, згідно специфікації я хочу 50 дБ SFDR до 666Mhz (33% від частоти дискретизації). На підставі SFDR вимогу ми вимагаємо 1,6 М Ω вихідний імпеданс для джерел струму (на 50 дБ SFDR). Я використовую NMOS джерела струму + каскодне транзистор + перемикач транзистор + каскодне перемикач. для підвищення вихідного опору джерела струму. цієї конфігурації збільшилася опір на низьких частотах, але при високій частоті опір все ще низький. Я використовував розмахом каскодне поточного дзеркала для поліпшення опір, але це все методи дає гарний опір на низьких частотах. Чи є спосіб змусити 1,6 М Ω вихідний імпеданс до 666Mhz?

... яким-небудь чином я можу отримати 1,6 М Ω вихідний імпеданс до 666Mhz
Боротьба: C = 1 / (2πfR) = 150 ар

не ясно, як вимоги до 50dB справу SFDR з імпедансом з 1.6MOhm. Типова навантаження висока швидкість поточного ЦАП - 50Ohm резисторів. SFDR може бути зменшена шляхом зміни (вихід | | навантаження) опір в залежності від амплітуди / коду. Я думаю, що необхідно перерахувати ви спектр вимог у цьому аспекті.

наш вантаж також диференціальні 50 Ом резистор, для розрахунку поточної вимога імпеданс джерела ми використовуємо MATLAB моделі з урахуванням враховуючи невідповідність джерел струму поміщений в загальний центр тяжіння. але для розуміння нас є посилання дипломної роботи "SFDR обмеженням смуги пропускання для високошвидкісної ВИСОКОГО ДОЗВОЛУ НИНІ РУЛЬОВЕ CMOS D / C перетворювачів." Там він говорить про залежність вихідного сигналу нелінійність введений в вихідний опір, що обмежує пропускну здатність вихідного сигналу. в залежності від не від джерел струму та SFDR вимогу він пропонує опір потрібно як, Rimp = N * RL * (1 +2 Q) / (4 * Q), тому наша Географічна архітектура (4 +6) так що ніяких джерел струму N = 15 +255 = 270; РС навантажувального резистора 50 Ом. Q є амплітуда відносини другої гармоніки до основної складової. Таким чином, якщо потрібно SFDR 50 дБ, Q приходить в 10 ^ -2,5 розміщення цих значень у вище рівняння дає Rimp = 1,060518 М Ом. але це значення також я не отримую до 666 МГц, отримавши всього 7,5 * 10 ^ 5 Ом.

рівняння для Rimp визначити опір одного джерела струму. Всього КСР вихідний опір тому Rimp / N = 1.06MOhm/270 = 3,9 кОм. Ви згодні?

Ви навіть не досягнення 3k величини вихідний опір на частоті 600 МГц розгляді звичайного стоку вузол + PIN ємностей.

так, я згоден, коли всі джерела струму на чому опір може досягати до 3 К., але всі джерела не на весь час, що залежить від коду. У деяких роботах розглядається так, що як ні джерел йде по наростаючій. струму від одного джерела струму буде ділити між резистор навантаження і паралельно поєднання інших пов'язаних з джерелами струму. Це причина скорочення SFDR. Таким чином, щоб досягти високої паралельно опір джерел струму compaired до джерела струму. тому він повинен мати високий вихідний опір одного джерела струму.

... Я використовую NMOS джерела струму + каскодне транзистор + перемикач транзистор + каскодне перемикач. для підвищення вихідного опору джерела струму. цієї конфігурації збільшилася опір на низьких частотах, але при високій частоті опір все ще низький. Я використовував розмахом каскодне поточного дзеркала для поліпшення опір, але це все методи дає гарний опір на низьких частотах. Чи є спосіб змусити 1,6 М Ω вихідний імпеданс до 666Mhz?
Як хтось вказав, ви повинні звести до мінімуму внесків MOSFET кришки, щоб побачити, що сприяє найбільш проект виходу філії було б корисно.

56_1300082809.jpg

Чи вдалося Вам збільшення Розгром на більш високих частотах? Можливо, ви захочете глянути на це. Вони якийсь початкового завантаження об'ємних, але вони використовують ПМ пристроїв. В. Шофілд, Д. Мерсер, Л. С. Онджей ", 16b 400ms / с ЦАП з

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back