ізоляції resisitors в Уілкінсон відгалужувач

U

umarazad

Guest
привіт, я використовую корпоративний розташування Уілкінсон відгалужувач для поділу вхідної потужності на 4 порти (Рівне поділ) і 4 підсилювачів потужності використовуються кожен вихід 2Watts. Моє питання полягає в тому, що ізоляція резисторів, використовуваних повинні бути потужності резистори або звичайний резистор буде служити цій меті, маючи на увазі, що можуть бути так, що підсилювач може закінчитися невдачею.

Привіт, так, вони повинні бути потужності резистори, вищі сили швидкість на виході суматора ніж вхідного дільника. Може бути точним потужність можна розрахувати за формулою доступні деякі, що я не в курсі, але я думаю, вона також може бути легко визначені моделювання. flyhigh

я роблю моделювання в ADS і нема змогли виробити процедуру, щоб визначити потужностей для резисторів. було б непогано, якщо і eleborate це трохи більше.

Привіт Якщо ви, наприклад, є два шляхи Уілкінсон дільник потужності, і один вихід відключений. Половина потужності передається на один порт, а інша половина розсіюється в ізоляції резистора. З повагою

привіт, може дільника потужності Уїлкінсона бути використані як комбайнера, і які кроки для розробки його в ADS? будь-який навчальний матеріал буде корисним.

Привіт Звичайно Уілкінсон може використовуватися як комбайнера. Перевірте S-параметрів матриці в будь-якому підручнику з Уілкінсон. (Pozars книги). З повагою

Уілкінсон як дільник потужності не стрес ізоляції резистора, сов сигналу в обох гілок має такий же амплітудою і фазою, так що потенціал більш резистора дорівнює нулю. У випадку, що один опіків підсилювача, що обсяг виробництва буде відображати половину потужності від генератора (Wilkinson вдвічі його на вхід) і половина цієї потужності буде розсіюватися в резистор (на чверть потужності), як писав tyassin.

Привіт, консервативний дизайн для Уілкінсон спліттер братиме до уваги, що в гіршому стані, коли і виводить дані абсолютно неперевершеною, і з гіршого фазі всі потужності введення спліттер буде розсіюватися в одному резистор. З повагою Z

У повинні використовувати потужний резистор, або IMD повинна бути дуже поганим, коли поєднувати 2 Вт ВЧ потужності

привіт і я дуже зацікавлений в цій темі, ну я потрібна документація на friensh або англійською про "диких група Уїлкінсона дільником" добре все я знайти простий дільник Уілкінсон, але я хочу диких групі ... подякувати у

У AWR, є приклад для широкосмугових спліттер влади

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back