ідентифікації цього двигуна.

J

joprinz

Guest
Я намагався знайти те, що я Motors може отримати на місці.Один мій друг дав мені старий двигун і розповів мені, якщо я можу зробити це запустити у нього багато моторів того ж типу.Але я ніколи не бачив Motor подібного.Він сказав своїй повітродувки старого кондиціонера.Був Деякі схеми поряд з тим місцем проводів вийшли з двигуна (можливо, датчик Холла ефекту тощо), які не там більше.

Вона не має brushes.I перевірили котушки.Вони не пошкоджені.12V DC можна зробити двигун спину один крок.Увімкніть батареї полюсами N ми отримали його зробити ще один крок.Чи є це крокової двигуна?Безщіточні або DC / AC двигун?Або будь-якої toher типу?Хто-небудь зіткнувся з двигуном, як це?

Надія хтось може мені допомогти визначити, які види моторного воно!

Також я був цікаво, якщо цей двигун може бути використаний в будь-якому випадку як привід двигуни для ЧПУ?

Спасибо!

Джо!
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Швидше за все, синхронним електричним двигуном.

Це свого роду постійним магнітом двофазного синхронного двигуна.

Катушка конфігурації не може бути ясно видно з ваших фотографій, але я вважаю, вона має два термінали у кожній з двох статорів
Катушка блоками?Мабуть, складається з двох пар полюсів.Він може працювати як біполярні крокової двигуна, але і повним кроком кутом 45 °
буде дещо грубим.В іншому випадку, він може працювати як безщітковий постійного або однофазного змінного струму з конденсатором фазовий зсув.

Є тільки два дроти, виходячи з двигуна.Тому я вважаю, ми можемо рухатися тільки двигун, змінюючи полярність харчування?Чи є кращий спосіб збільшити цей двигун?

Джо!

joprinz пише:

Є тільки два дроти, виходячи з двигуна.
Тому я вважаю, ми можемо рухатися тільки двигун, змінюючи полярність харчування?
Чи є кращий спосіб збільшити цей двигун?
Джо!

Схоже, електродвигунів змінного струму я витягнув з підрозділу HVAC.

Якщо статор просто немагнітних металів, я поклав 110Volt змінного струму до його реальних швидке і подивитися, якщо вона обертається весь шлях

Чи є Ротор Статор постійним магнітним то цілком імовірно, DC якийсь

Може бути, це безщітковий двигун постійного струму, і якщо так.Само собою електронні схеми

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back