J
joprinz
Guest
Я намагався знайти те, що я Motors може отримати на місці.Один мій друг дав мені старий двигун і розповів мені, якщо я можу зробити це запустити у нього багато моторів того ж типу.Але я ніколи не бачив Motor подібного.Він сказав своїй повітродувки старого кондиціонера.Був Деякі схеми поряд з тим місцем проводів вийшли з двигуна (можливо, датчик Холла ефекту тощо), які не там більше.
Вона не має brushes.I перевірили котушки.Вони не пошкоджені.12V DC можна зробити двигун спину один крок.Увімкніть батареї полюсами N ми отримали його зробити ще один крок.Чи є це крокової двигуна?Безщіточні або DC / AC двигун?Або будь-якої toher типу?Хто-небудь зіткнувся з двигуном, як це?
Надія хтось може мені допомогти визначити, які види моторного воно!
Також я був цікаво, якщо цей двигун може бути використаний в будь-якому випадку як привід двигуни для ЧПУ?
Спасибо!
Джо!
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності
Вона не має brushes.I перевірили котушки.Вони не пошкоджені.12V DC можна зробити двигун спину один крок.Увімкніть батареї полюсами N ми отримали його зробити ще один крок.Чи є це крокової двигуна?Безщіточні або DC / AC двигун?Або будь-якої toher типу?Хто-небудь зіткнувся з двигуном, як це?
Надія хтось може мені допомогти визначити, які види моторного воно!
Також я був цікаво, якщо цей двигун може бути використаний в будь-якому випадку як привід двигуни для ЧПУ?
Спасибо!
Джо!
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності