є в будь-якому випадку, щоб скопіювати RTL синтезу схем у ISE 12?

B

blooz

Guest
Привіт чи є спосіб для копіювання синтезованих RTL Схема в іншому форматі, з тим, що він може бути використаний для документування або ще який-небудь метод для експорту списку з'єднань потім побудувати схему використання деяких програм сторонніх розробників.

Те ж питання тут. Це майже неможливо використовувати схемні ISE в документації.

Ви можете експортувати схемні рішення, як PDF, які потім можна вставляти у вашій документації. Я недавно відправив у [URL = http://www.edaboard.com/thread204890.html] цю тему [/URL]. Це такі речі ви шукаєте? У зв'язку з породженої схеми, якщо б я був трохи більше контролю над місцями, де він, що, щоб зробити його більш зручним для читання. Але стривайте, це набагато краще, ніж нічого. ;) Крім цього, я також як і раніше шукають способи належним чином документально мій (Verilog) проектів. Так які-небудь пропозиції? PS: Зверніть увагу, що PDF в тому, що інший потік експорту з технологій зору, але експорт у PDF працює точно так само, для перегляду RTL.

Як ви, що експорт? Я не знайшов такої команди. Моя єдина ідея, яка виведе його на віртуальний принтер PDF або який-небудь графічному форматі.

Як ви експорт, що? Я не знайшов такої команди. Моя єдина ідея, яка виведе його на віртуальний принтер PDF або який-небудь графічному форматі.
я викладу кілька скріншотів в біт. перший ... мозку ... кави ...

Ви можете експортувати схемні рішення, як PDF, які потім можна вставляти у вашій документації. Я недавно відправив у [URL = http://www.edaboard.com/thread204890.html] цю тему [/URL]. Це такі речі ви шукаєте? У зв'язку з породженої схеми, якщо б я був трохи більше контролю над місцями, де він, що, щоб зробити його більш зручним для читання. Але стривайте, це набагато краще, ніж нічого. ;) Крім цього, я також як і раніше шукають способи належним чином документально мій (Verilog) проектів. Так які-небудь пропозиції? PS: Зверніть увагу, що PDF в тому, що інший потік експорту з технологій зору, але експорт у PDF працює точно так само, для перегляду RTL
Так, це одна з цілей могли б ви пояснити, яким чином проводити цю ..

Добре, як і обіцяв кілька скріншотів, щоб пояснити речі. Це показує, RTL схема для даного модуля:
Code:
 (* REGISTER_BALANCING = "YES" *) модуль bubble8_to_bin3_retimed (вхід CLK, вхід [7:0] bubble_count_in, ГСС [2:0] bin_count_out / / OUT: (REG ); затримкою 2 (із-за додаткових зареєструватися retiming)); початковій почати bin_count_out = 0; кінця / / (* REGISTER_BALANCING = "ВПЕРЕД" *) р [7:0] bubble_count_in_retimed = 0; рег [7:0] = 0 bubble_count_in_retimed ; завжди @ (posedge CLK) починають bubble_count_in_retimed

Ах, так це саме те, що я думав. Друк в PDF-то вроде обдурити, я сподівався, що ви знайшли деякі вбудовані в Fuction експортувати схеми ...

Проблема з цим методом, коли ми друкуємо на папері. Схему отримати незграбний

Ах, так це саме те, що я думав. Друк в PDF-то вроде обдурити, я сподівався, що ви знайшли деякі вбудовані в Fuction експортувати схеми ...
Ну, ви завжди можете "експорт списку з'єднань потім побудувати схему використання деяких програмного забезпечення незалежних виробників ". ;) Якщо у вас є метод роботи я всі вуха! Крім того, не все одно, якщо це "шахрайство" чи ні? Поки схема є досить хорошим для документації, то це досить добре. . PS або. PDF легко инкапсулируется повинні бути включені в документацію. [Я] Головна [/I] проблема, я з ISE породженої схеми є те, що розміщення елементів не завжди так великий. Так у цей час я використовую його, тому що впевнений, б'є альтернатива ... нічого. Але як я вже сказав, якщо у вас є краща альтернатива Я був би дуже зацікавлений. :)

Проблема з цим методом, коли ми друкуємо на папері схему отримати незграбні
При друку на папері.? Якщо [/I] [я] макет у схемі, що додається є прийнятним для вас, то все інше є лише питанням правильні інструменти. Якщо я можу отримати частину програмного забезпечення для друку. PDF або. PS важка робота зроблена. Все що мені потрібно зробити, це упакувати його в. EPS (Encapsulated PostScript) і використовувати його в документ ... Я не знаю, що ви маєте на увазі під "при друку на папері". На відміну від чого?

, навіть при 100% збільшення деталі не ясно, для збільшення дизайн блоку .... я мав на увазі його на папері формату А4 в іншому випадку підхід не є бездоганним. Розмір паперу питання PDF схвалений.

Зрозуміти, що ви маєте на увазі. Однак [я], що [/I] конкретне питання завжди буде залишатися, незалежно від того, який інструмент Ви використовуєте. Крім того, ви завжди можете друкувати той же PDF до А3 формату паперу для великих конструкцій. Якщо це ще дуже мало, то я б сказав, що деякі перегородки в порядку. Так само як і наприклад з електронікою схемні рішення.

Так що я друкованих PDF з A3 розмір паперу і зручніше набагато краще, ніж А4. Розглядають можливість розділу схеми. Чи є графічний редактор, який дозволяє гладке розбиття PDF? що деякі програми, які можна розділити картину в до А3 розміру аркушів.

.. Так що я друкованих PDF з A3 розмір паперу і зручніше набагато краще, ніж A4 розглядають можливість розділу схема Чи графічний редактор, який дозволяє гладке розбиття PDF? що деякі програми, які можна розділити картину в до А3 розміру аркушів.
Ну, для багатосторінкової друку, таких як, що я хотів би використовувати "psnup" під Linux. Але що мається на увазі під перегородки більше схожа ... Переконайтеся, що ви тільки так багато інформації на сторінці, щоб запобігти безладдя. Вам не доведеться роздруковувати всю конструкцію на одній сторінці. ;) Ось чому я сказав же, як і з електронікою схемні рішення. Ви не ставите всього схема весь дизайн на 1 сторінці. Ви розділити її на керовані частини.

багатосторінкової друку є хорошим рішенням. Він працює. Для збільшення дизайн я використовую друк декількох сторінок з А3

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back