ємності

Y

yo_misma

Guest
Привіт,
Може хто-небудь сказати мені, як розрахувати ємність необхідний для управління навантаженням, що вимагає 10Amps і, коли лінія від 220V.Я знаю, що повинен провести 400V
але я не знаю, як розрахувати ємність.Что-то в мої розрахунки мають бути неправильним, тому що я отримую 112F, tooooo багато

Спасибо заранее

Чи можете ви відправити схему детальніше?

Існує немає схеми, це просто питання, якщо я хочу керувати навантаженням, і ми припустимо, що в поточному бути 10Amps і влада conssumption з 2500Watts і джерела електричної лінії (220v), як розрахувати cpacitance з конденсатора повинен керувати навантаженням?Я вважаю, конденсатор провести 400V, але я хотів би знати формули для розрахунку ємності.

Спасибо

Я думаю, ви маєте на увазі так звана Hold-Up час в джерело живлення, з живленням від ПФК 400VDC або автобусі.
400V звучить як автобус постійного струму PFC.

Я думаю, що питання слід поставити так: у чому цінність з шапки, що буде тримати операційну харчування для X мс (зазвичай 20ms AC = один цикл), при номінальній потужності 2500W, якщо напруга на шапці повинні бути не менш ніж вольт X, починаючи з 400V?

Відповідь на це питання витрати енергії.Припустимо, постійна витік енергії (нормальний з перемиканням живлення).Мінімальна напруга на кришці буде передбачатися, 300V.

Тоді енергія в шапці E = 0,5 * C * U ^ 2

Починаючи енергія потім Estart = 0,5 * C * 1600
Енергії в кінці Hold-Up час:
Eend = 0,5 * C * 900

Різниця повинна бути рівна сила * час
Erequired = 2500W * 20ms = 50 Дж

Тоді: Estart-Eend = 50J = 0.5 * C * (1600-900) = 350 * C = Erequired

С = 50/350 = 0.143F

Якщо блок живлення може працювати на менш ніж 300V, а потім використовувати це значення для розрахунку енергії в кінці-провести час і кришка буде менше.

Якщо часом має бути більше, ніж 20ms, кришки будуть більше.

Як правило, вам слід розглянути на початку напругу менш 400V, а саме той мінімум, який ви можете мати на автобусі в нормальних умовах, як правило, 385V.Це збільшить Cap драматично.І остаточне значення кришка повинна бути скоригована з терпимістю, оскільки ви повинні взяти на себе ковпачок може бути на 20% нижче, і як і раніше виправдовується.Нарешті, додати деякий запас для всіх, що, скажімо, інший 10-25%.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back