я програму ПІК для одержання аналогових сигналів?

E

ericmar

Guest
Привіт всім, мені потрібно моє ПІК інтерфейс з монетоприймача, який генерує різні вихідного сигналу при різних типів монет вставлена.Чи можу я дізнатися, як я можу диференціювати всі ці різні сигнали в ПІК?Я не зовсім впевнений в тому, як АЦП в ПОС робіт на самом деле!У всякому разі, я використовую PIC16F877 зараз.

Спасибо!

Привіт,
Ерік

Замість того щоб в аналоговому режимі, то чому б вам не спробувати реалізації camparators викликати різні шпильки.Це прийнятно, якщо у вас є достатня IO Pins доступні.

Щоб програма АЦП C-Cross компілятора має полегшити вашу роботу.Ось що я зробив з PIC18F452.

Я не працював на 16F877 так що я точно не знаю.

Дизайнер пише:

Замість того щоб в аналоговому режимі, то чому б вам не спробувати реалізації camparators викликати різні шпильки.
Це прийнятно, якщо у вас є достатня IO Pins доступні.Щоб програма АЦП C-Cross компілятора має полегшити вашу роботу.
Ось що я зробив з PIC18F452.Я не працював на 16F877 так що я точно не знаю.

При виході з монетоприймача це різні частоти для кожної монети, квадратні It Up (PLL) і використовувати ПОС, як частота лічильника.Якщо це імпульс шаблон, Thats легко.

Якщо є тільки одне О / р від системи монети, то ви впевнені, що воно приділяє аналогове напруга для кожного типу монет.Або цей напрямок будь-якого іншого типу сигналу.Без цієї деталі о / р від скарбнички важко запропонувати будь-які рішення.Чи можете ви elborate про деталі скарбничку O / P або ви можете givem мені посилання на таблицю пристрою.

Дизайнер пише:

Якщо є тільки одне О / р від системи монети, то ви впевнені, що воно приділяє аналогове напруга для кожного типу монет.
Або цей напрямок будь-якого іншого типу сигналу.
Без цієї деталі о / р від скарбнички важко запропонувати будь-які рішення.
Чи можете ви elborate про деталі скарбничку O / P або ви можете givem мені посилання на таблицю пристрою.

Див Режим 5 цього документа.
Вона стверджує, що у вас є 6 різними виходами для 6 різних монет, і у вас accumlator також.Ви можете запрограмувати різної ширини імпульсу для різних монет.Ви обладнанні ще не розроблені і якщо у вас є 6 МО є, то ви можете підключити їх безпосередньо до контролера входів.

Цифрові виходи, Thats, що я розумію.

Якщо МО не є, то ви можете або всі виходи з монет колекціонера і визначити різні withhs для кожного виду монети.Підключіть O / P "АБО воріт для збору і порівняйте Pin контролера і виміряти ширину імпульсів, які дадуть вам докладну монета типу.Підключіть о / р від воріт або до будь-якого з портів B Шпильки для полегшення переривання по зміні об'єкт контролера.

Дозвольте мені знати, якщо я роблю ніякого сенсу.Це моє попереднє розуміння цього документа.Здійснення цього, якщо у вас є таке ж розуміння іншої, нам може знадобитися ще декілька думок

Дизайнер пише:

Див Режим 5 цього документа.

Вона стверджує, що у вас є 6 різними виходами для 6 різних монет, і у вас accumlator також.
Ви можете запрограмувати різної ширини імпульсу для різних монет.
Ви обладнанні ще не розроблені і якщо у вас є 6 МО є, то ви можете підключити їх безпосередньо до контролера входів.Цифрові виходи, Thats, що я розумію.Якщо МО не є, то ви можете або всі виходи з монет колекціонера і визначити різні withhs для кожного виду монети.
Підключіть O / P "АБО воріт для збору і порівняйте Pin контролера і виміряти ширину імпульсів, які дадуть вам докладну монета типу.
Підключіть о / р від воріт або до будь-якого з портів B Шпильки для полегшення переривання по зміні об'єкт контролера.Дозвольте мені знати, якщо я роблю ніякого сенсу.
Це моє попереднє розуміння цього документа.
Здійснення цього, якщо у вас є таке ж розуміння іншої, нам може знадобитися ще декілька думок

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back