я не можу бачити мій інтернет обмін на значок підключення до мережі.

M

mannnish

Guest
привіт, в мене кабельний інтернет і я поділився цією Интенет з іншого комп'ютера, хоча мережева карта. я звик бачити значок підключення і може connet і відключити інтернет, хоча загальний значок. але я не бачачи моє загальної значок Інтернет на підключення. я все ще перебуваю в стані розділити Інтернеті, але я не можу підключати або відключати Інтернет, хоча у мене є галочка відмічена дозволить контролювати інтернет підключати або відключати на головному комп'ютері. я намагався керувати цією проблемою шляхом зміни слот мережеву карту, створюючи нові зв'язки в обох головного комп'ютера і поділився один. Будь ласка, допоможіть мені і запропонувати, де я повинна виглядати, щоб отримати налаштування правильні, так що я був би в змозі бачити обміну значок і зможе підключати і відключати інтернет, як раніше.

AppliedMicro poinformował kilka dni temu w USA na konferencji Hot Chips, że wprowadzi wkrótce do oferty 64-rdzeniowy procesor oparty na architekturze ARM. To układ noszący nazwę X-Gene 3, który w opinii specjalistów będzie rywalizować na rynku głównie z 48-rdzeniowycm procesorem ThunderX, którego producentem jest firma Cavium.

Read more...

в першу чергу перевірить у створили нове з'єднання за допомогою "створити нове з'єднання" в лівій панелі мережеві з'єднання.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back